Οι παίχτες του Παναθηναϊκού επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και πήραν το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, όπου αναμένεται να φθάσουν μετά τα μεσάνυχτα. Τρεις όμως έκαναν επανάσταση και γύρισαν την πλάτη τους στην απόφαση τιμωρίας που έλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν επιβιβάστηκαν στο άσπρο Μercedes λεωφορείο που θα διανύσει 1.097 χιλιόμετρα για να φθάσει στην Αθήνα.

Πρόκειται για τους Κένι Γκάμπριελ, Κρις Σίνγκλετον, Αντώνη Φώτση και Μάικ Τζέιμς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντέδρασε πρώτος στην απόφαση του αφεντικού του Παναθηναϊκού.

Τα συμβόλαια των Φώτση, Γκάμπριελ και Τζέιμς λήγουν φέτος, ενώ προβληματίζει πολύ η στάση που θα κρατήσει στην πορεία ο πολύτιμος Σίνγκλετον.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα υπάρχουν κυρώσεις για τους τέσσερις παίχτες που δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας με το πούλμαν.

Οταν επιστρέψει η ομάδα, δηλαδή τα ξημερώματα της Πέμπτης, θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής στην ΚΑΕ. Σε αυτήν θα είναι παρόντες τόσο ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο προπονητής της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και μέλη της διοίκησησης.

Το μέλλον της ομάδας που πρέπει να διαχειριστεί αυτή την κρίση, αλλά και των τεσσάρων παιχτών είναι τα θέματα που θα τους απασχολήσουν.