Τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση του «πάρτυ στο χώρο της Υγείας» προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τα σκάνδαλα της Novartis, του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Ερρίκος Ντυνάν φωτογραφίζοντας μάλιστα τον πρώην υπουργό Υγείας και αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συνεχίζει ο κ. Τσίπρας να υποτιμά την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού που του έδωσε την καρέκλα, ανακοινώνοντας την συγκεκριμένη συγκοιρία, ότι θα γίνει εξεταστική στον χώρο της υγείας. Βλέπετε ο αξιότιμος κ. Τσίπρας, έλυσε τα προβλήματα του κοσμάκη. Γέμισε τα στομάχια τους και τώρα λέει θα επιστρέψει όσα έφαγε ο Γεωργιάδης στον χώρο της υγείας.

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Τσίπρας αποπροσανατολίζει τον κόσμο.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνει ο μέσος πολίτης είναι ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας μπορεί να συγκροτήσει όποια επιτροπή ελέγχου θέλει και κρίνει ότι θα αποδοθεί το αίσθημα δικαιοσύνης στους πολίτες. Όμως για ποια δικαιοσύνη μιλάει ο Πρωθυπουργός;

Όταν κατά χιλιάδες οι νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν την Χώρα;

Όταν κατα χιλιάδεςοι Έλληνες πολίτες στήνονται στην ουρά των συσιτίων για ένα πιάτο φαγητό;

Όταν κατά χιλιάδες λαθρομετανάστες παίρνουν την Ελληνική ιθαγένεια και στις επόμενες εκλογές θα αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο και θα “αγοράσει” δίνοντας ένα πιάτο φαγητό στους δυστυχισμένους της γης που βρήκαν αποκούμπι στην ξέφραγη χώρα που λέγετε Ελλάδα;

Όταν κατά χιλιάδες δημιουργεί νέους ανέργους  γιατί δεν έχει την ικανότητα να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας;.

Ο κ. Τσίπρας αντί να βγει στην Βουλή και να πει ότι ξεκινά η πραγματική οικονομία και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, να χορτάσει ο κοσμάκης ψωμάκι,  προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα πραγματικά προβλήματα που του φόρτωσε ο ίδιος με την ανικανότητα των συνεργατών του.

Την εξεταστική για την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος έπρεπε να την είχε κάνει από την πρώτη μέρα της ανάληψης της εξουσίας όχι τώρα που κάθε ημέρα καθυστέρησης του κλεισίματος της αξιολόγησης θα το πληρώσουμε ως Χώρα διπλά και τρίδιπλα.