Αυστραλία: Πέντε νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε εμπορικό κέντρο

Αυστραλία: Πέντε νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε εμπορικό κέντρο

 

Πέντε άνθρωποι έχασαν χθες τη ζωή τους, όταν ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη στην οροφή ενός εμπορικού κέντρου στην Αυστραλία. Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο έξω από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, τη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με πηγές του Australian Associated Press, το αεροπλάνο εξερράγη κατά την σύγκρουση. Το δικινητήριο ελικοστροβιλοκίνητο αεροσκάφος μάρκας Beechcraft King Air υπέστη μηχανική βλάβη και συνετρίβη στο κτίριο κοντά στο τέλος του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Έσεντον, είπε ο αστυνομικός υποδιοικητής της πολιτείας Βικτόρια, Στίβεν Λέιν, σε δημοσιογράφους στη Μελβούρνη.

Μάρτυρες είπαν στο πρακτορείο Australian Associated Press ότι το αεροπλάνο εξερράγη κατά την σύγκρουση. «Υπήρχαν πέντε άτομα στο αεροσκάφος και φαίνεται ότι δεν επέζησε κανένα της συντριβής», είπε ο Λέιν.

Η συντριβή έγινε στις 9:00 π.μ. τοπική ώρα, περίπου 60 λεπτά πριν από το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου, και δεν υπήρξαν άλλα θύματα εκτός από τους επιβαίνοντες. Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις ταυτότητες των θυμάτων

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Xanthi Times

Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023

Φεβρουάριος 2017
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop

Υπηρεσίες Κατασκευής & Φιλοξενίας Ιστοσελίδων