Ο Δήμος Δράμας συνεχίζει το έργο της κατεδάφισης ετοιμόρροπων κτιρίων λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα και τηρώντας τις απαραίτητες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, κατεδαφίστηκαν 2 παλαιές οικίες στην οδό Αριστοτέλους (πίσω από τα δικαστήρια) και στην οδό Ακροπόλεως στη Δράμα. Η γενική εικόνα των κτισμάτων παρουσίαζε στατική ανεπάρκεια και η χρήση τους καθώς και του χώρου περιμετρικά αυτών ενείχε σοβαρούς κινδύνους για τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ αποτελούσαν και εστίες ρύπανσης.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Η δημοτική αρχή καθημερινά υλοποιεί έργα και προγράμματα που έχουν στόχο την αναβάθμιση της Δράμας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν ένα χρόνιο αίτημα όλων των συμπολιτών μας. Με την κατεδάφιση κτιρίων που επί σειρά ετών αποτελούσαν εστίες ρύπανσης και δυσχεραίναν τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων, εφαρμόζουμε το ρυμοτομικό σχέδιο, ενισχύουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και δίνουμε στη Δράμα την εικόνα που της αξίζει».