Με ανακοίνωση της η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Untitled VVVV1. Σας πληροφορούμε ότι, σύμφωνα με το σχετικό, την Παρασκευή 9 Σεπ.2016, με πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών Οργανώσεων των Σ.Α (Π.Ο.ΑΣ.Υ & Π.Ο.ΑΞΙΑ) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (πλατεία Αριστοτέλους, Άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 18.00 και στη συνέχεια πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης )

  1. Η ΕΑΑΣ καλεί όλα τα μέλη της, να συμμετάσχουν σε συνεννόηση με τις κατά τόπους αστυνομικές οργανώσεις ή ιδίοις εξόδοις, προκειμένου να δώσουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και να μην μας θεωρούν δεδομένους.

3.        Το ΤΣ του Παραρτήματος, εκφράζει τη θέληση του και ταυτόχρονα παρακαλεί τα μέλη του για τη συμμετοχή τους, και στην παραπάνω συγκέντρωση.

4         Το Παράρτημα έλαβε οικονομική προσφορά και το κόστος μίσθωσης ενός λεωφορείου είναι 350 € .( ήτοι 7-8 €/άτομο). Ώρα- Θέση Αναχώρησης:14:45 – έμπροσθεν ΛΑΦΞ.

  1. 5. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για ολιγωρία και εφησυχασμό. Η αξιοπρέπεια μας τσαλακώθηκε η στοχοποίηση-‘’φτωχοποίηση’’ των ΕΔ και ΣΑ, ολοκληρώνεται με τεράστια αρνητικά αποτελέσματα, όχι μόνο για μας και τις οικογένειές μας, αλλά και για αυτήν την ίδια την Πατρίδα μας.

6.Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας. Δηλώσεις μέχρι 8 ΣΕΠ.(14:00).