Καταγγελία ΣΟΚ, από Καμαρίδη

ΔΡΑΜΑ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ

 

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Το θέμα με τις καταγγελίες συνδημοτών μας, που λένε ότι γίνεται επιλεκτική επιλογή των κλειστών ασανσέρ των πολυκατοικιών της Ξάνθης, όπου μέσα από την Xanthitimes.gr και την εκπομπή ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ του super fm αναδείξαμε και αγγίζει τα όρια της κατάχρησης της εξουσίας από την πλευρά της Αντιδημαρχίας των Τεχνικών Υπηρεσιών, έφερε στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλοντας τον ο επικεφαλής της  δημοτικής παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η κρητική που ασκήθηκε από την πλευρά του κ. Καμαρίδη προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη ήταν πολύ σκληρή και η ευθιξία θα έπρεπε, φυσιολογικά,  να είχε οδηγήσει στην παραίτηση του.

Σύμφωνα με τον κ. Καμαρίδη, αυτήν την στιγμή, υπάρχουν εγκλωβισμένοι υπερήλικες και ΑΜΕΑ στους τέταρτους και πέμπτους ορόφους, επειδή τα ασανσέρ δεν λειτουργούν στα πλαίσια ενός νόμου που έπρεπε να εφαρμοστή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες πριν από πολλά χρόνια και που  οι αρμόδιοι αποφάσισαν, καταμεσής της οικονομικής κρίσης,  να εφαρμόσουν τώρα.

IMG_20160726_193048 kamaridis 2

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να επωμιστούν το βάρος των παρεμβάσεων στα ασανσέρ πολλά από τα μέλη των ενοίκων με συνέπεια να «κλειδωθούν» με ότι συνεπάγετε για τους ευάλωτους συνδημότες μας,  ενώ, σύμφωνα πάντοτε με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη,  σε άλλες περιπτώσεις, «φιλικών» προς τον Αντιδήμαρχο, ενώ τα ασανσέρ είναι σε κακό χάλι, λειτουργούν εξυπηρετώντας τους ενοίκους, σε αντίθεση με τους οικονομικά ασθενέστερους άλλων πολυκατοικιών αφήνοντας εγκλωβισμένους ΑΜΕΑ και υπερήλικες.

Είναι προς τιμήν του δημάρχου ο οποίος ακούγοντας την σκληρή καταγγελία του κ. Καμαρίδη, αντί να τον κατηγορήσει για αντιπολιτευτική παρουσία, όπως θα έκανε σε άλλες περιπτώσεις, κρίνοντας προφανώς ότι είναι πολύ σοβαρές οι καταγγελίες του,  δεσμεύθηκε ότι θα δει το θέμα ο ίδιος προσωπικά και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν πάραυτα.

Σε αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων της δημοτικής αρχής μετά την σοβαρότατη καταγγελία του κ. Καμαρίδη.

Αρκεί βέβαια αυτό να γίνει σύντομα πριν  αρχίσουν οι άνθρωποι που είναι ολομόναχοι, ανήμποροι και ξεχασμένοι από τις προσωπικές πολιτικές των αντιδημάρχων, δούνε τα «ραδίκια» ανάποδα.

Untitled XASAPIS 5