ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο τον θάνατο της παραλιακής ζώνης της Ξάνθης, είναι μία σκληρή αλήθεια που οι Ξανθιώτες επιχειρηματίες και όχι μόνο, πρέπει να αποδεχτούν.

Το γιατί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκαν αυτό το πράγμα, μόνο ο θεός το ξέρει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όχι μόνο τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, αλλά και τα στελέχη που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα.

Λογικές εγκλωβισμένες κάπου μεταξύ Μάρξ, Λένιν, Τσε Γκεβάρα και πάει λέγοντας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βοηθούν τον τόπο.

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, «ΣΜΙΛΕΜΕΝΗ» ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ.

Μην ξεχάσετε να δείτε την πολύ καλά δουλεμένη παράσταση στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο την παράσταση από το εργαστήρι «Ανατολικά του Νέστου» την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Όσοι την είδαν αξίζει να την ξαναδούν.

 

 

ΧΡΩΜΑΤΑ-3 ΑΓΓΕΛΙΑ 6Και τωρα φθηνεσ αγγελιεσ από ΤΗΝ xanthitimes.gr.ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

 

ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

 

Λίγες ημέρες έμειναν για την… πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα.

Και σίγουρα αυτό που δεν λείπει από την πόλη μας δεν είναι οι εκπτώσεις και οι προσφορές αλλά το χρήμα.

 

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ. ΛΙΓΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ;…

Νομίζω ότι οι φωτογραφίες από την παιδική χαρά που είναι στην κεντρική πλατεία πίσω από το θεατράκι, μιλούν από μόνες τους. Η εγκατάλειψη σε όλο της το μεγαλείο. Αυτά έγιναν  με τα λεφτά των Ξανθιωτών.

Δεν τα λυπάται κανένας;

Για φανταστείτε τι γίνεται στις άλλες κλειστές παιδικές χαρές που δεν είναι μπροστά στα μάτια των διοικούντων τον δήμο.

Καλλίτερα να μην το συζητάμε.

 

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η Χ.Α. ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τη χθεσινή εκδήλωση…

Γιατί να μην είναι; Είναι το μόνο κόμμα που ασχολείται, ίσως προσχηματικά, αλλά ασχολείται με τα προβλήματα που φορτώνει η λαίλαπα που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι αριστερές και «προοδευτικές» δυνάμεις ασχολούνται όλη μέρα βρίζοντας και κατηγορώντας την για μόρφωμα αντί να κάνουν προτάσεις να καλυτερεύσει η ζωή των Ξανθιωτών.

Όσο οι «προοδευτικές» δυνάμεις της Ξάνθης ασχολούνται με το βρίσιμο της, τόσο της αφήνουν χώρο να αναπτυχθεί. Ας το καταλάβουν επιτέλους και ας ασχοληθούν με κάτι ποιο ουσιώδες που αφορά τους πολίτες.

 

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το φυσικό αέριο ως πράσινη ενέργεια Ν. Λυγερός.

Όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καθορίσει ότι το φυσικό αέριο ανήκει στις πράσινες ενέργειες. Δεν είναι βέβαια μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας αλλά η καύση του παράγει νερό και διοξείδιο…

Αλήθεια πότε θα καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι που διοικούν τον τόπο ότι το φυσικό αέριο είναι πράσινη ενέργεια και θα πρέπει να ρίξουν ιδιαίτερο βάρος στην εκμετάλλευση τους; Κρίμα που δηλώνουν και οικολόγοι.

Untitled XASAPIS 5