Τι θα χρειαστείτε:
4-5 σνίτσελ
2 μικρά αβγά χτυπημένα
Φρυγανιά τριμμένη (περίπου μισό φακελάκι)
Ρίγανη-αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλύνετε καλά τα σνίτσελ σας και αφήστε τα επάνω σε μπόλικο χαρτί κουζίνας για να φύγει η υγρασία.
Βάλτε σε ένα βαθύ πιάτο τη φρυγανιά και ανακατέψτε εκεί μέσα το αλάτι, τη ρίγανη και το πιπέρι.
Βουτήξτε τα σνίτσελ στο χτυπημένο αβγό και μετά πανάρετέ το με τη φρυγανιά.
Σε ένα αντικολλητικό χαρτί που θα έχετε βάλει στο ταψί σας θα ακουμπάτε ένα ένα τα παναρισμένα σνίτσελ σας.
Αφού τα ετοιμάσετε όλα, ψεκάστε ελαφρώς λίγο ελαιόλαδο. (αν δεν έχετε σπρέι λαδιού λίγες σταγόνες στο κάθε σνίτσελ αρκούν)
Ψήστε στον αέρα στους 200 βαθμούς. Μόλις χρυσίσουν είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!

Untitled-XASAPIS-5-1