Οι τίτλοι ειδήσεων της Ηλεκτρονικής εφημερίδας XanthiTimes.gr μέσα από μια άλλη ματιά.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους εκλεγμένους από τον λαό να τον περιφρονούν τόσο άγαρμπα. Να σκορπάνε τα λεφτά του. Να βγάζουν αποφάσεις στο γόνατο. Να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Μήπως τελικά τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν;

 

 BAZAAR ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Καλά που κάνουν και κανένα παζάρι οι σύλλογοι για να βοηθηθούν γιατί αν περίμεναν από την πολιτεία, πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Εν τάξη αυτό που ζήσαμε την Κυριακή όσοι βρεθήκαμε στο περιαστικό δάσος της Ξάνθης όπου στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας καθαριότητας μικροί, μεγάλοι παιδιά εγγόνια νύφες και πάει λέγοντας, βγήκαν να μαζέψουν τα σκουπίδια που κάποιοι ασυνείδητοι τα αφήνουν και βρομίζουν ήταν το κάτι άλλο. Όντως αυτό που ζήσαμε ήταν  μεγαλειώδες. Τόσο που σε κάνει να αναρωτιέσαι με τόσο καλή πάστα ανθρώπων που έχει τούτος ο τόπος πώς στην ευχή ψηφίζει τους χειρότερους;

«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ;»

Κάποιοι  ακόμη αναρωτιούνται αν ζούμε επικίνδυνα. Μα τι διάολο χαπακωμένοι είναι;

 

ΗΛΙΟΣΤΡΩΜ: ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΡΤΟΚΟΠΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 3 ΞΑΝΘΗ. ΤΗΛ. 25920 ΚΑΙ 25410 62660

Καλά, τα στρώματα της Ηλιοστρώμ  δεν παίζονται. Δοκιμάστε τα και θα… χορτάσεται ύπνο.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ

Τόχουμε ξαναπεί η Ξάνθη και στο βουνό και στην θάλασσα είναι άπαιχτη. Είναι ανάγκη να ξενιτευόμαστε για να θαυμάσουμε φυσικές ομορφιές; Δυο βήματα “τσουπ” και φτάσαμε. Είναι και στενά τα οικονομικά περιθώρια. Ευκαιρία.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ένταξη ήταν το όνειρό του και το έκανε πραγματικότητα αλλά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι τους ήθελε; Αυτοί δεν πάνε να τιμήσουν τους προγόνους τους που πολέμησαν για να μπορούν αυτοί σήμερα από σπόντα, να είναι βουλευτές, πήγαν να τιμήσουν τον Παυλίδη; Βρε μπας και άλλαξε χρώμα ο Παυλίδης και δεν το πήραμε χαμπάρι; Να το ξέρετε αν έβαψε κοκκινοροζ το χρώμα του από μπλέ, επειδή είναι τέτοια η κυβέρνηση, θα κόψω φλέβες. Να δω τον Παυλίδη με σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια και τι στον κόσμο.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Τώρα η καριόκα της Ξάνθης πώς έφτασε να γίνει Ολυμπιακό άθλημα, μόνο ο Στέλιος το ξέρει. Πάντως όπως και να έχει, το θαύμα έγινε και βλέπω την καριόκα μας κατά Βραζιλία μεριά.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Όλος ο κόσμος τελικά το έβαλε αμέτι μουχαμέτη να αλαξοπιστήσουμε. Συνεννοημένοι είναι;

ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2016)

Κλάφτα Χαράλαμπε. Όσο η κυβέρνηση “διαπραγματεύεται” η πείνα θεριεύει και σε λίγο θα βγούμε όλοι στην παρανομία και άντε να μας προλαβαίνει η αστυνομία. Ευτυχώς που η Κυβέρνηση είναι μπατιράκι και δεν της περισσεύουν λεφτά να κάνει φυλακές. Αλλιώς όλοι οι Έλληνες θα είμασταν μέσα απ τα χρέη και τα εγκλήματα…πείνας που θα κάναμε και θα μας φυλάνε οι μετανάστες. Να χωροφύλακες να μάλαμα.