Δεκάδες βαριά οπλισμένοι λαθροκυνηγοί εισέβαλαν σε εθνικό δρυμό του Καμερούν. Έσφαξαν πάνω από 600 ελέφαντες και τους κομμάτιασαν τα πρόσωπά για να τους πάρουν τους χαυλιόδοντες. Οι λαθροκυνηγοί έχουν αφανίσει τους μισούς από τους τελευταίους ελέφαντες της Κεντρικής Αφρικής. Και κανένας δεν έχει καταφέρει να τους σταματήσει.

Μέχρι τώρα!

Μια ομάδα τολμηρών ακτιβιστών έχει διεισδύσει σε κυκλώματα λαθροκυνηγών σε οχτώ χώρες της Αφρικής και ήδη έχουν οδηγήσει στη φυλακή 1.200 λαθρεμπόρους!

Η επιτυχία τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή κι έχουν κερδίσει διεθνή βραβεία, αλλά πολλοί χρηματοδότες φοβούνται να τους στηρίξουν επειδή τα βάζουν με το οργανωμένο έγκλημα. Ίσως εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να ενισχύσουμε γρήγορα αυτή την εξαιρετική αποστολή.

Κάθε ώρα δολοφονούνται τέσσερις ελέφαντες. Η διάσωση αυτών των μεγαλόπρεπων ζώων από τον αφανισμό είναι μια μάχη ενάντια στο χρόνο. Αν όλοι και όλες στηρίξουμε τώρα, η ομάδα θα μπορέσει να επεκταθεί σε περισσότερες χώρες, να κλείσει στη φυλακή ακόμη πιο πολλούς εγκεφάλους συμμοριών και διεφθαρμένους αρμόδιους, και εμείς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις εκστρατείες μας για να σώσουμε αυτά τα πανέμορφα πλάσματα από τη γενοκτονία.