ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Κατασχέθηκαν 386 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν χθες (4-4-2016) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ένας 40χρονος και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν ότι η 30χρονη κατείχε, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και μία ζυγαριά.

Συγκεκριμένα, στην οικία του 40χρονού, βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,5 γραμμαρίου, ενώ η 30χρονη εντοπίσθηκε να κατέχει σε δύο οικίες, δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 380 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.