Υλικά
•720 γρ. Νουτέλα- μερέντα

•130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•4 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
•100 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

Εκτέλεση
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στις αντιστάσει αντιστάσεις και βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο ένα ορθογώνιο πυρέξ με διαστάσεις 20×30 εκ. και πασπαλίζουμε τον πάτο του σκεύους με κακάο.
2.Βάζουμε τη Νουτέλα, το αλεύρι και τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ενωθούν καλά και να διαλυθούν όλοι οι σβόλοι από το αλεύρι. Προσθέτουμε τέλος και τις τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και αυτές στο μείγμα.
3.Αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ και το ψήνουμε στη κάτω σχάρα για 30′-40΄ ή μέχρι που να βγαίνει με ελάχιστα ψίχουλα μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο εσωτερικό του. Να μη παραψηθεί και “στεγνώσει”. Περιμένουμε λίγη ώρα να κρυώσει το γλυκό και κατόπιν το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.