Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός σαν άλλος… Οιδίποδας έβγαλε μόνος του τα μάτια του στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, το βράδυ της Πέμπτης.

Οι «πράσινοι» πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση στο κλειστό του ΟΑΚΑ ηττήθηκαν με 74-63 από τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου και μπήκαν σε περιπέτειες, όσον αφορά στην πρόκριση στους «8» της Euroleague.

Όπως είναι φυσικό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο του τριφυλλιού μετά από αυτό το αποτέλεσμα-σοκ, το οποίο σημειωτέον θα έχει και οικονομική επίπτωση για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα με το που τελείωσε το ματς με τους Σέρβους, έγινε γνωστό πως η διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ επέβαλε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, πρόστιμο ύψους ενός μηνιάτικου, προς… γνώση και συμμόρφωση, προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα «περιστατικά» στα παιχνίδια που απομένουν στο TOP 16.

Με αυτή την απόφαση του προστίμου, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ευελπιστούν ότι θα «ξυπνήσουν» τον εγωισμό παικτών και τεχνικής ηγεσίας ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και να διατηρήσει η ομάδα τις ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης