Γιατί άραγε;
Αναρωτήθηκαν οι φωστήρες της κυβέρνησης γιατί οι πολίτες κλέβουν ρεύμα, δεν πληρώνουν τους φόρους και εγκαταλείπουν πλέον σιγά σιγά την καθημερινή μάχη της επιβίωσης;
Αναρωτήθηκαν άραγε γιατί οι πολίτες δεν συμπεριφέροντε ως νομοταγείς;
Γιατί απλούστατα η μάχη με το κατεστημένο είναι άνιση.
Η κυβέρνηση έχει την δύναμη να επιβάλλει φόρους και να τους εισπράττει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Όμως, αν συνεχιστεί αυτό, τότε θα πρέπει να ετοιμάσει φυλακές για 11 εκατομμύρια Έλληνες γιατί σε πολύ λίγο χρόνο και τα 11 εκατομμύρια Έλληνες δεν θα μπορούν να πληρώσουν όχι μόνο το ρεύμα, αλλά ούτε και τους ληστρικούς φόρους που επιβάλλει η κυβέρνηση μέχρι να εξοντώσει όλους όσοι έχουν ακόμη δουλειά, σπίτια και μαγαζιά.

ΤΕΤΕΛΕΣΘΕ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας σε πολύ λίγο θα είναι άνευ σημασίας γιατί δεν θα προλαβαίνει να συλλαμβάνει τους πολίτες που δεν πληρώνουν γιατί δεν θα έχουν.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ο «προοδευτικότατος» κατά τα άλλα Υπουργός της Δικαιοσύνης Θα φροντίσει να υπάρχει εκτός από στέγη και λίγο φαγητό για τους έγκλειστους λόγω χρεών προς την κυβέρνηση, Έλληνες Πολίτες.

Συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 38χρονος ημεδαπός, διότι προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του καταστήματός του, που βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης.