Συνεχίζεται η καμπάνια αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης στους πρόσφυγες της Λαϊκής Αντίστασης Ξάνθης
Με την εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις σε Συρία, Τουρκία, Παλαιστίνη και το προσφυγικό κύμα» που έγινε στο Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 24/10, ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα αντιιμπεριαλιστικής αλληλεγγύης στους πρόσφυγες της Λαϊκής Αντίστασης Ξάνθης. Την προηγούμενη ημέρα έγινε η βραδιά αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης, ενώ όλη την εβδομάδα συλλεγόταν είδη πρώτης ανάγκης στον προθάλαμο του Εργατικού Κέντρου.
Η ανταπόκριση του κόσμου σ’ αυτήν την καμπάνια ήταν πολύ θετική. Και ως προς τη συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης και στην οικονομική ενίσχυση (το χάνι του Χατζή Ρετζέπ ήταν συνεχώς ασφυκτικά γεμάτο), αλλά και στη συμμετοχή του στην εκδήλωση.
Η καμπάνια συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με την καθημερινή συλλογή ειδών, τα οποία θα παραδοθούν στην Ειδομένη το Σάββατο 31/10 (αναχώρηση από Ξάνθη 8:00 π.μ. από το Εργατικό Κέντρο) και με τη διοργάνωση (από κοινού με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη ΛΑΕ) αντιιμπεριαλιστικής αντιπολεμικής διαδήλωσης την Πέμπτη 29 Οκτώβρη στις 6:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.