Στην παραλία της Μιμόζας λίγο έξω από την Κυλλήνη ξεβράστηκαν δύο δελφίνια, μητέρα και παιδί τα οποία βρέθηκαν από περαστικούς νεκρά και ακρωτηριασμένα.

Φιλόζωοι και κάτοικοι της περιοχής εικάζουν ότι πιάστηκαν στα δίχτυα ψαρά «ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να τα εξολοθρεύσει για να μην του κλέβουν τα ψάρια, ίσως να τα έπιασε σκόπιμα για να τους κόψει την ουρά για τον ίδιο πάλι λόγο», όπως αναφέρουν σε καταγγελία τους.

«Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε καθαρά πως υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και πως ο ακρωτηριασμός τους δεν ήταν κάποιο ατύχημα. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία ενός κατοίκου της γύρω περιοχής, με το Λιμεναρχείο Κυλλήνης το μεσημέρι στις 12/09, το Λιμεναρχείο ενημέρωσε πως ήδη γνωρίζει για το συμβάν από τις 11/09. Έως και σήμερα το μεσημέρι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τις σχετικές ενέργειες ώστε να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο ένοχος και να απομακρυνθούν τα πτώματα από την παραλία καθώς αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία», καταγγέλουν.
image
Ευχαριστούμε την αναγνώστρια του zougla.gr που απέστειλε το σχετικό υλικό στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Εάν θέλετε κι εσείς να στείλετε το σχόλιο, την καταγγελία ή οπτικοακουστικό υλικό, μπορείτε να το κάνετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@zougla.gr.