Στην Ξάνθη θα βρεθεί απόψε η Μπέττυ Μαγγίρα, πρωταγωνιστώντας στο Δημοτικό θερινό αμφιθέατρο, σε μία παράσταση – λαϊκό μιούζικαλ, που αξίζει κανείς να δει με τίτλο «Πριν το χάραμα». Όπως η ίδια ανέφερε φιλοξενούμενη του Α. Παυλικιάνου στην εκπομπή «ΦΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» στο XANTHI CHANNEL, νοιώθει συναισθήματα δέους, αγάπης και διάθεσης προσφοράς που θα βρεθεί απόψε στην γενέτειρα της και θα πρωταγωνιστήσει σε αυτήν την παραγωγή.
Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έκρυψε την αγάπη της για τον τόπο και την επιθυμία της να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στην Ξάνθη, αλλά οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις είναι αυτές που την κρατούν μακριά.
Ve141004_0509ar2
Μιλώντας για την παραγωγή ανέφερε ότι μετά την μεγάλη της επιτυχία θα συνεχιστεί και φέτος η παρουσίαση της δουλειάς τους στο θέατρο Βέμπο.
Μιλώντας για τα σχέδια της ανέφερε ότι το καθημερινό στην τηλεόραση και στο θέατρο ήταν εξαντλητικό για την ίδια και φέτος θα προσπαθήσει να κάνει κάτι εβδομαδιαίο στην τηλεόραση και φυσικά τις παραστάσεις της. Ελπίζει έτσι να της μείνει χρόνος να βλέπει τα παιδιά της.
Μιλώντας για την πολιτική κατάσταση έτσι όπως διαμορφώνεται στην Χώρα μας, δήλωσε ότι από την φύση της είναι αισιόδοξη παρ όλες τις αναποδιές που βρίσκουν τον τόπο. Πιστεύει ότι κάτι θα γίνει και η Χώρα μας θα ξαναβρεί τον ρυθμό της.
Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνει.