ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΖ
– «ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ

Προφανώς η «καλλιτέχνης» που έκανε την Ελληνική Σημαία ροζ, επηρεάστηκε από το γεγονός ότι η πολιτική στην Ελλάδα, από την δεξιά πτέρυγα έως και την αριστερή με επίκεντρο το «κέντρο», μη μας πούνε και εκτός μόδας, και σε μια υπερπροσπάθεια να προσεταιρισθούν τις ψήφους των ΛΟΑΤΚΙ που μέχρι σήμερα ήταν στο περιθώριο, τους έφεραν σε πρώτο πλάνο στην πολιτική κουβέντα.
Από την πολύ κουβέντα λοιπόν για τους ΛΟΑΤΚΙ, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, τους αρχηγούς κομμάτων που δεν κρύβουν την ιδιαιτερότητά τους και τα γούστα τους και γενικά κάθε αφύσικο να θεωρείτε φυσικό, η πολύ δημοκρατία, πήγε την χώρα στην άλλη άκρη του σύμπαντος κόσμου, σε μία προσπάθεια να μην είμαστε έξω από την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, η οποία, με μπροστάρη την «απελευθέρωση» πνευμάτων και σωμάτων, κάνει την δουλειά της και με λίγα λόγια, ελέγχει τον κόσμο, και κυρίως την αγορά.
Ένας τρόπος να το πετύχει είναι να βγάζει μπροστά, πρόσωπα με δεξιοτεχνία στην ιδιαιτερότητα, είτε αυτή είναι σεξουαλική, είτε είναι καλλιτεχνική να ασχολείται ο κόσμος και αυτοί – οι παγκοσμιοποιητές – να κάνουν την δουλειά τους. Αυτό, την σήμερον ημέρα «πουλάει» και ότι πουλάει είναι βούτυρο στο ψωμί της παγκοσμιοποίησης.
Και για να μην χαλάμε το λόγια μας τζάμπα και βερεσέ, καλό θα είναι οι όποιες «καλλιτεχνικές» ανησυχίες των ανθρώπων, να αφήσουν και κάτι όρθιο στον άθλιο τόπο όπως τον κατάντησαν οι πολιτικές φιλοδοξίες, όπως καλή ώρα τα Εθνικά μας σύμβολα και ορθώς ο κ. Γεραπετρίτης έδωσε εντολή να κατέβει αυτό το «καλλιτεχνικό» έκτρωμα από το Ελληνικό Προξενείο.