Κλείνει ο κύκλος των «ορκισμένων» αυτοδιοικητικών

Με την ορκωμοσία του δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη κλείνει και ο κύκλος ορκωμοσίας των αυτοδιοικητικών της Ξάνθης ξεκινώντας από τον νέο περιφερειάρχη Χ. Τοψίδη στην Περιφέρεια έως και τον δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη χωροστατούντως του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Ορκίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρουσία των υπόλοιπων δημάρχων του νομού Ξάνθης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Τοπείρου και Μύκης , ο πρόεδρος του συνδέσμου Επιμελητηρίων και πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης , ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης , εκπρόσωπος του Στρατού και της Πυροσβεστικής , οι πρώην Δήμαρχοι Ξάνθης Μ. Στυλιανίδης και Αβδήρων Εύα Τσακίρη καθώς και πολλοί δημότες που καταχειροκρότησαν τον Γ. Τσιτιρίδη αναγνωρίζοντας το έργο του. Ο ίδιος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους Δημότες του Δήμου που τον στήριξαν και τον εξέλεξαν και πάλι Δήμαρχο ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως συνεχίζει ακάθεκτος το έργο που ξεκίνησε το 2014 για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου , υλοποιώντας έργα εκατομμυρίων ευρώ με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και την μέγιστη  αξιοποίηση του πλούτου της περιοχής θέτοντας γερές βάσεις για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.

Δεσμεύθηκε ότι και στην νέα δημοτική περίοδο θα εργαστεί με τον ίδιο ζήλο για να πάει τον δήμο ένα βήμα πιο μπροστά