Μια ντουζίνα μεταγραφές έφτασε ο Άρης Πετεινού που απέκτησε από τον ΑΟΚ τον Ανδρέα Γιαννάκο!

Στους ρυθμούς του πρώτου επίσημου αγώνα του βρίσκεται ο Άρης Πετεινού, μετά την αναβολή της πρεμιέρας το πρώτο ματς θα γίνει στην Χρυσούπολη την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, με τους “κιτρινόμαυρους” να προχωρούν στην ολοκλήρωση της 12ης μεταγραφικής τους ενίσχυσης.

 

Ο λόγος για τον 20χρονο Καβαλιώτη μέσο, Ανδρέα Γιαννάκο που προέρχεται από τον ΑΟΚ απ’ όπου και τον απέκτησε η  ομάδα του Πετεινού, αν και το τελευταίο διάστημα μετείχε στις προπονήσεις του Αβάτου. Ο Γιαννάκος έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή της ομάδας δίνοντας ακόμα μια λύση στον Τάσο Νεοφυτίδη

Έτσι μετά τους Νίκο Μελισσόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Θωμά Τσέκο, Γιάννη Αλαγκιοζίδη, Γιώργο Τσάκαλο, Ντίνο Τουργαίδη, Στράτο Αμανατίδη, Γιάννη Στριγκώνη, Γιάννη Καλαϊτζόπουλο, Σάββα Σιδηρόπουλο, Βαγγέλη Θαλασσινό ο Ανδρέας Γιαννάκος γίνεται και επίσημα η 12η μεταγραφή του Άρη Πετεινού.

 

Αναλυτικά:

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού μέσου Ανδρέα Γιαννάκου.

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 11/9/2003 , ο 20χρονος κεντρικός χαφ αποτελεί γνήσιο ποδοσφαιρικό τέκνο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου παίζοντας σε τοπικές ομάδες αλλά και την γειτονική μας ΕΠΣ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες Παπανδρέου και τις Ελπίδες Καβάλας. Από το 2019 ανήκει στον ιστορικό ΑΟΚ παίζοντας στα τμήματα υποδομών του και τα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE 2 ενώ το 2020 εντάχθηκε στην αντρική ομάδα παίζοντας μέχρι και την Σούπερ Λίγκα 2.
Τον καλωσορίζουμε, με υγεία και ευχόμενοι κάθε επιτυχία στους στόχους του.