Μια επιστροφή και δύο μεταγραφές νεοεισακτέων φοιτητών για την Ασπίδα Ξάνθης!

Η πρώτη πρόκειται για την επιστροφή του Δημήτρη Καρανικολίδη στον σύλλογο ενώ νέα πρόσωπα θα είναι οι δύο νεοεισακτέοι στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σε τμήματα στην Ξάνθη και έτσι οι Γιώργος Καραφέρης και Δημήτρης Μπιλιούρης θα συνδυάσουν σπουδές με αυτό που αγαπούν το μπάσκετ και μάλιστα στο δυνατό πρωτάθλημα της National League 2

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης ξεκίνησε από την ακαδημία του συλλόγου μας στέφθηκε πρωταθλητής παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ το 2016 , 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων των Τρικάλων και πρωταθλητής εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ το 2019 και 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων της Ελευθερούπολης . Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον συμπολίτη Αρίωνα Ξάνθης και φέτος γυρίζει να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στην National League 2. Είναι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θράκης. Δημήτρη καλή μπασκετική χρονιά.

Ο Γιώργος ξεκίνησε από την ακαδημία του Γ.Σ.Βόλου παίζοντας μέχρι την ανδρική ομάδα.Η αγωνιστική χρονιά 2023-2024 θα τον βρει στη Ξάνθη σαν πρωτοετή φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά και σαν νέο αθλητή του συλλόγου μας. Γιώργο καλωσήρθες και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νάουσα και τίμησε την φανέλα του Ζαφειράκη Νάουσας κατακτώντας ένα πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ την περίοδο 2021-2022 και ένα πρωτάθλημα εφήβων 2023-2024. Μέλος της Μικτής Βορρά στο Rising stars με μεγάλη επιτυχία, μπόρεσε να συνδιάσει μπάσκετ και διάβασμα και να πετύχει την εισαγωγή του στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Δημήτρη καλωσήρθες στο σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία μέσα και έξω από τα παρκέ.