Διακινητής μπήκε αντίθετα στην Εγνατία στο ύψος της ΒΙΠΕ Κομοτηνής

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ευτυχώς δεν συγκρούστηκε με τον διακινητή

Ακόμα ένα περιστατικό, όπου διακινητής οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία Οδό με κίνδυνο να σκοτωθούν αθώοι οδηγοί, καθώς και διακινούμενοι συνέβη στη Θράκη και συγκεκριμένα στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού που μίλησε στον «Χ», οδηγούσε στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση την ΒΙΠΕ Κομοτηνής και όπως είπε χαρακτηριστικά «εάν είχα προσπεράσει το περιπολικό που το συνάντησα πάνω στην Εγνατία, οι διακινητές θα έπεφταν πάνω μου. Τους συνάντησα πάνω στην στροφή, ο διακινητής έχασε το έλεγχο και έπεσε πάνω στις μπάρες, αλλιώς θα έπεφτε πάνω στο περιπολικό και εάν δεν ήταν το περιπολικό θα έπεφτε πάνω σε εμένα. Αυτός έμπαινε, εγώ έβγαινα κανονικά».

Πάντως όλο και καταγράφονται περιστατικά διακινητών να οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία Οδό, όπου αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες με κίνδυνο την πρόκληση θανατηφόρων ατυχημάτων. Δυστυχώς η Θράκη ήδη θρηνεί αθώους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους, λόγω της επικίνδυνης οδήγησης των διακινητών.