Σε λίγες μέρες ο Μίχογλου παρουσιάζει 70 συνυποψηφίους του. Σκεπτικισμός στην αντιπολίτευση

Υποψήφιος με την παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ο κ. Χαλήλ Ογλού Μουτλού στις Δημοτικές Εκλογές 2023

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον δήμαρχο Τοπείρου Θ. Μίχογλου μας πληροφόρησε ότι στο άμεσο προσεχές μέλλον ετοιμάζεται να παρουσιάσει 70 υποψηφίους της παράταξης του

Τον Δήμαρχο Τοπείρου επισκέφθηκε την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 ο Σύμβουλος Κοινότητας Ευλάλου κ. Χαλήλ Ογλού Μουτλού, όπου συζητήθηκε η πορεία του έργου αναβάθμισης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης, προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ περίπου που αφορά τους οικισμούς της Κοινότητας Ευλάλου και οι παρεμβάσεις επισκευής οδοστρωμάτων που πρόκειται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες στους οικισμούς του Δήμου μας.

Ο κ. Χαλήλ Ογλού Μουτλού εξέφρασε την υποστήριξη του στα έργα και στις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή μας και προθυμοποιείται να συμβάλλει σε κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη τον κ. Χαλήλ Ογλού Μουτλού, ιδιωτικό υπάλληλο, από τον οικισμό Κεντητή του Δήμου μας, ο οποίος θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με τον συνδυασμό μας. Ο κ. Χαλήλ Ογλού Μουτλού κατά το διάστημα της θητείας του ως Σύμβουλος Κοινότητας Ευλάλου βρίσκεται καθημερινά δίπλα στα προβλήματα του τόπου μας».