ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα μέλη της ΑΓΑΠΗΣ συνεχίζουν να αιμοδοτούν και αυτό το καλοκαίρι…

Σας καλούμε στην τριακοστή όγδοη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, το ΑΠΟΓΕΥΜΑ της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023 από τις 16:00μμ έως και τις 21:00μμ στα φιλόξενα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στη διεύθυνση Θέρισσου 7 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Δεύτερη φορά που ξαναδίνουμε τη δυνατότητα στους Ξανθιώτες όλων των γενεών οι οποίοι διαμένουν εκτός Ξάνθης και συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης να αιμοδοτήσουν και να συνεχίζουν να κρατούν δεσμούς με την πατρίδα μας.

Η ΑΓΑΠΗ πάει παντού και όπου την καλούνε, προκειμένου να βοηθήσει εθελοντικά και με τις γνώσεις και την εμπειρία της, ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας κάτι που πράττει με συνέπεια από το έτος 1975.

Σας περιμένουμε λοιπόν να αιμοδοτήσετε με ασφάλεια και άνεση με την υποστήριξη της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Με την συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Θυμίζουμε τέλος ότι η ΑΓΑΠΗ θα «αιμοδοτεί» και θα καλεί τα μέλη της και αυτό το καλοκαίρι τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, αφού από τις 20 Ιουλίου έως και τις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει με τα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία μας συνολικά δεκαοκτώ (18) εθελοντικές εξορμήσεις.

Ενισχύουμε στην πράξη και με τις πράξεις μας κάθε φορά και υποστηρίζουμε τα Εθνικά αποθέματα και τις Ανάγκες σε ΑΙΜΑ και παράγωγά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου