Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων στο Καραϊσκάκη και εισβολή φιλάθλων

Ένταση στο Φάληρο με το τέλος του παιχνιδιού

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League και έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου, με τους οργανωμένους οπαδούς να κάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα και την αστυνομία να απαντάει με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Το κλίμα στο Καραϊσκάκη ήταν όπως έπρεπε όσο το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, αλλά μετά το πέναλτι που πήρε η Ένωση στο 80′ και με το οποίο ξαναπήρε το προβάδισμα, άρχισε να χαλάει. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία και αυτό το έδειχνε και η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έντονα στον 4ο διαιτητή, μαζί με τον Κώστα Καραπαπά.

Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 90′ η ΑΕΚ έβαλε και τρίτο γκολ, με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται ξανά, αυτή τη φορά για επιθετικό φάουλ. Έτσι, το κλίμα χάλασε εντελώς, με τα νεύρα να κυριαρχούν και τον διαιτητή να σφυρίζει πρόωρα τη λήξη, την ώρα που είχαμε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία για να ελέγξει την κατάσταση.