ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΒΟΛΤΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Δεν ξέρω τι λένε οι φίλοι του δημάρχου που διάβασαν το Δελτίο Τύπου σχετικά με την βόλτα του στην αγορά και την υπέρμετρη αγάπη που του έδειξαν οι Ξανθιώτες με αγκαλιές και με φιλιά, όμως, αρκετοί επαγγελματίες που μιλήσαμε, λένε άλλα.

Ότι πέρασε από τα μαγαζιά τους σαν κυνηγημένος και ότι δεν στάθηκε να τα «ακούσει» μιας και ήταν παραμονή Χριστουγέννων.

Ο δήμαρχος από ότι μου λένε, κινήθηκε γρήγορα στην αγορά και όσους συνάντησε στον δρόμο ή του γυρίζαν την πλάτη και έξω από το τυπικό «χρόνια πολλά» καμμιά άλλη κουβέντα δεν έγινε.

Αυτά μας μετέφεραν επαγγελματίες της πόλης που κακά τα ψέματα περίμεναν πολλά περισσότερα από τον «δουλευταρά» δήμαρχο, οι οποίοι και σε αυτήν την λογική τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές.

Τώρα αν στις επερχόμενες εκλογές τον στηρίξουν και πάλι… αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανένας μιας και η ψήφος είναι μυστική.

Πάντως στο Δελτίο Τύπου του δημάρχου, που σε άλλα μέσα ενημέρωσης το χρυσοπληρώνει με τα χρήματα των δημοτών, παρουσιάζεται μία ειδυλλιακή εικόνα και συγχαρητήρια στον συγγραφέα.