Μάλλον το τσίπουρο μας μπερδεύει ή ενώνει;;;

Πάντως έτσι όπως «παίζει» στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η φωτογραφία του Κυριάκου Παπαδόπουλου αγκαλιά με τον Μπόσβελη εν μέσω τσιπρουροκατάνοιξης δείχνει ότι τελικά τα τσίπουρα ενώνουν.

Εκείνο που δεν ξέρουμε και μας μπερδεύει λίγο είναι η πορεία των δύο πολιτικών ανδρών.

Από όσο ξέρουμε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επίσημα δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του με το σκεπτικό ότι με την διοίκηση Δημαρχόπουλου ήταν αντιδήμαρχος Σταυρούπολης σε όλη την θητεία του πρώην δημάρχου.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι κάτι πολιτικό «μαγειρεύει» αλλά στην αντίθετη πολιτική πορεία με τον Μπόσβελη.

Από την άλλη ο Μπόσβελης δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα είναι υποψήφιος με την ομάδα των τριών και επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο.

Η φωτογραφία που την δανειστήκαμε από τον ΜΑΧΗΤΗ δείχνει αγκαλιά τους δύο υποτιθέμενους πολιτικούς αντιπάλους και αυτό είναι που μας μπερδεύει.

Τελικά ο Κυριάκος είναι με τον Μπόσβελη και κατ επέκταση με τον Σ. Μελισσόπουλο; Με τον πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλο; Γιατί κακά τα ψέματα, δεν ακούσαμε για το διαζύγιο των δύο πολιτικών ανδρών δηλαδή του Χ. Δημαρχόπουλου και του Κ. Παπαδόπουλου ή με την νέα δημοτική κίνηση που οσωνούπω θα κάνει την εμφάνισή της και επίσημα;

Θεωρητικά ο Κ. Παπαδόπουλος θα πρέπει να είναι με τον Δημαρχόπουλο εκτός αν αγνοούμε την δήλωση αποστασιοποίησης του από την προηγούμενη παράταξη του.

Μία ξεκάθαρη πολιτική θέση από τον Κυριάκο δεν θα έκανε κακό.

Γιατί αν όπως ακούγεται, προετοιμάζει και την συμμετοχή του στην νέα δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, μάλλον δεν θα μπορούσε κανένας αυτήν την συμπεριφορά, να την εκλάβει ως συμπεριφορά σοβαρού πολιτικού.

Με λίγα λόγια ο Κ. Παπαδόπουλος, άφησε τον Δημαρχόπουλο, στηρίζει μία νέα δημοτική κίνηση στην Ξάνθη και τα πίνει αγκαλιά με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του Μελισσόπουλου;

Έ όσο και να πεις αυτά τα πράγματα μάλλον δεν «κολλάνε» μεταξύ τους.

Εκτός πιά αν επαγγελματικοί λόγοι έδωσαν το φωτογραφικό υλικό στην δημοσιότητα. Οπότε αλλάζουν όλα όσα πιο πάνω αναφέραμε.