ΕΣΠΕΘΡ: Πρωταθλητής Εφήβων ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Ακόμη ένα πρωτάθλημα Εφήβων στην ΕΣΠΕΘΡ κατέκτησε ο Εθνικός.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος, επικράτησε 3-0 σετ του ΑΟ Ορεστιάδας. Αμφότερες οι ομάδες του Έβρου θα εκπροσωπήσουν την ΕΣΠΕΘΡ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Προπονητής του Εθνικού Ιωάννης Καραπιπέρης, είχε την ευτυχία να δεί σήμερα τον κεντρικό Γιάννη Λουμπούτη να επανέρχεται μετά από μεγάλη απουσία και να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που του δίνει περισσότερες επιθετικές λύσεις, αφού απελευθερώνεται ο Κεσκίνης σαν καθαρός διαγώνιος και οι Μπατίλης –Κοντοστάθης –Παπάζογλου δημιουργούν μια καταπληκτική τριάδα ακραίων που με την καθοδήγηση του αρχηγού Πασαδόρου Σουσουρίδη, του λίμπερο Γκοτσίδη και τον έτερο «πύργο» Σαλαμπάση, συγκροτούν ένα πανίσχυρο σύνολο, κάνοντας τη διοίκηση και τον κόουτς να ονειρεύονται «χρυσή» πορεία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το ματς δεν προσφέρθηκε για υψηλές συγκινήσεις, αφού ο Εθνικός παίζοντας καταπληκτικά και στα τρία σετ κέρδισε σχετικά άνετα την αξιόμαχη ομάδα του Α.Ο Ορεστιάδας ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα αήττητος και χωρίς να χάσει σετ!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Ι.. Καραπιπέρης) Κοντοστάθης, Λομπούτης, Σουσουρίδης, Κεσκίνης, Μπατίλης, Παπάζογλου, λ- Γκοτσίδης, Σαλαμπάσης, (Καλαϊτζής, Μιλπάνης, Περιστέρης, Αμαξόπουλος, Ηλιάδης, Γεωργουλάκης).