Δημοτικό πάρκινγκ και η «προτεραιότητα του δημάρχου

Καταλαβαίνουν όλοι την δύσκολη θέση του δημάρχου αναφορικά με το ακόμα κλειστό δημοτικό πάρκινγκ, καταλαβαίνουν όλοι ότι ο δήμαρχος Μ. Τσέπελης χρειάζεται ακόμη ένα προεκλογικό αφήγημα, καταλαβαίνουν όλοι ότι δυστυχώς για την πόλη αυτή η τριετία, ήταν μία βωβή κινηματογραφική ταινία, όλοι αντιλαμβάνονται ότι τέλος πάντων κάτι πρέπει να πει για να μην περάσει η λογική ότι τρία χρόνια στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο έμεινε άπραγος, αλλά ξαφνικά μετά από τρισίμηση χρόνια να θυμηθεί κάποιος ότι το πάρκινγκ ήταν κλειστό και ότι ξαφνικά έγινε προτεραιότητα του δημάρχου, ε δεν το λες και πρωτοτυπία.
Με λίγα λόγια και ειλικρινά δεν ξέρω ποιος συμβουλεύει τον δήμαρχο και φαίνεται ότι μετά από 3,5 χρόνια, αντιλήφθηκε ο δήμαρχος ότι η πόλη έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα.Μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια συνειδητοποίησε ότι υπάρχει μία δημοτική περιουσία που είναι ανεκμετάλλευτη και πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.
Σαφώς και καμιά διάθεση δεν έχει ο δήμαρχος της Ξάνθης να τελειώσει κάποιο έργο στην θητεία του. Άλλωστε ο Οκτώβριος του 2023 θα περάσει σαν το γάργαρο νεράκι και δεν θα το πάρει χαμπάρι ούτε και ο ίδιος.
Εκτός πια αν ο κ. δήμαρχος πιστεύει ότι οι Ξανθιώτες είναι ιθαγενής, δωρίζει καθρεπτάκια, που και πού βάζει και κάποια υπογραφή για σύμβαση για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και πίνει στην υγεία των κορόιδων σαμπάνιες όπως στο κολυμβητήριο. (Σημείωση. Τα κορόιδα είναι οι Ξανθιώτες)