Ο Στράτος Κοντός δεν έχει λόγους να βιάζεται

Το έχουμε ξαναγράψει, ο Σ. Κοντός δεν έχει κανέναν λόγο να βιάζεται να ανακοινώσει ΄την κάθοδό του ή τον συνδυασμό του για τις εκλογές του 2023 τον Οκτώβριο και οι λόγοι που δεν χρειάζεται (ακόμη) να το κάνει είναι ξεκάθαροί.

Ο Στράτος Κοντός δεν θα κατέβει για να χάσει τις εκλογές. Αυτόματα αυτό σημαίνει μία συμπαγή ομάδα ανθρώπων που είναι γύρω του και  που όταν λαμβάνονται αποφάσεις αυτές  θα πρέπει να υλοποιούνται.

Αυτή την στιγμή στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι γίνεται το «έλα να δεις». Δηλαδή υποψήφιοι σύμβουλοι μεταπηδούν σε άλλες παρατάξεις, άλλοι υποψήφιοι «εξαγοράζονται» σύμφωνα με τον γνωστό και προσφιλή τρόπο από γνωστό και μη εξαιρετέο αυτοδιοικητικό.

Άλλος ένας παράγοντας είναι η εξαγορά ψήφων που γίνεται από συγκεκριμένη τοπική πολιτική δύναμη κατά Δροσερό μεριά και μοιράζονται τα «κόζια» στα Κιμέρια.

Και τέλος ένας άλλος πολύ σοβαρός λόγος που κατά την ταπεινή μας γνώμη ο Στράτος Κοντός δεν βιάζεται, είναι ότι την προεκλογική του εκστρατεία θα την πληρώσει από χρήματα που έβγαλε από την δουλειά του και όχι «καβατζάροντας» δημόσιο χρήμα όπως κάνει συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.

Τα χρήματα του ο Στράτος Κοντός τα έβγαλε δουλεύοντας και στηρίζοντας την οικογένεια του, πόσο εύκολο άραγε είναι για έναν νοικοκύρη πολιτικό να σκορπίσει τα χρήματα που έβγαλε από την εργασία του του αβασάνιστα;