ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΒΡΟΣ: Και πάλι οι ΜΚΟ στο προσκήνιο.

 

Πολλά τα ερωτηματικά με τους Σύριους «πρόσφυγες» όπου σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της τοπικής αστυνομίας αλλά και του υπουργείου ανοίγει και πάλι το θέμα της λαθρομετανάστευσης, με την  «φιλεύσπλαχνη» Ελλάδα να λειτουργεί  κατά των Εθνικών Συμφερόντων και φυσικά τον ρόλο των ΜΚΟ, οι οποίοι σε απευθείας σύνδεση με τους λαθρομετανάστες, αναστάτωσαν την υφήλιο για ανθρώπους οι οποίοι καταπατούν τα σύνορα άλλης χώρας, την στιγμή, που επίσημα τουλάχιστον, πόλεμος στην Συρία δεν υφίσταται.

 

Η μεγάλη εικόνα που σιγά σιγά ξεκαθαρίζει είναι ότι με τον ρυθμό που ανεμπόδιστα οι ροές των αλλοφύλων αυξάνονται κατακόρυφα, μάλιστα κάποιοι μιλούν για μία αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών  της τάξης του 87% – άσχετα με το τι λέει ο δήθεν αρμόδιος υπουργός Μηταράκης – ο οποίος εκτός από αόμματος είναι και κουφός – σε μία δεκαετία το αργότερο, οι λαθρομετανάστες θα αποτελούν το 50% του πληθυσμού της Χώρας.

Την  αλλοίωση της Εθνικής Ταυτότητας, δείχνει η μεγάλη εικόνα που η Αθήνα δεν θέλει να δει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 

Μετά από νεότερες πληροφορίες και εκτεταμένες έρευνες εντοπίστηκε στην παρέβρια περιοχή των Λαβάρων ομάδα παράτυπων μεταναστών, κατά δήλωσή τους από τη Συρία, αποτελούμενη από 22 άνδρες, 9 γυναίκες και 7 παιδιά, ενώ μία από τις γυναίκες είναι εγκυμονούσα. Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι περίπου 4 χιλιόμετρα νοτίως, από τις συντεταγμένες εκτός της ελληνικής επικράτειας, που είχαν δηλωθεί ως αρχική θέση προ ημερών.

 

Από τη στιγμή του εντοπισμού τους έχουν σπεύσει προς αρωγή τους οι απαραίτητες δυνάμεις της ΕΛΑΣ και όλων των υπόλοιπων κρατικών υπηρεσιών, για την περίθαλψη των μεταναστών, την παροχή τροφής και νερού και τη μεταφορά τους σε  χώρο προσωρινής φιλοξενίας.