Διαγραφή υιού Δημοσχάκη εργαζόμενου στην Βουλή, διότι λέει συνέπραξε με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για να αναλάβει τα ηνία του Συλλόγου Εργαζομένων και να χτυπήσει τον συνδικαλιστή «εκλεκτό»  του κόμματος της ΝΔ

 

Την είδηση την έβγαλαν στην «φόρα» τα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης και κάποιοι έπεσαν, λέει, από τα σύννεφα.

Κακώς γιατί πάντα έτσι γινόταν στο «άβατο» των εργαζομένων στην Βουλή.

Ας δούμε όμως πόσες υπο – ειδήσεις βγαίνουν από την είδηση που έσκασε από την διαγραφή του γιου του βουλευτή του Έβρου, του εντιμότατου κυρίου βουλευτή Δημοσχάκη πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ.

Πρώτον. Ο κάθε βουλευτής διορίζει στην Βουλή τον γιό, την νύφη, τον μπατζανάκη, την γκόμενα και όποιον άλλον νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει στον ναό της Δημοκρατίας.

Δεύτερον. Στην Βουλή οι εργαζόμενοι δεν φτάνει ότι μπαίνουν χαρισματικά αλλά συνδικαλίζονται κιόλας για να προστατεύσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα και φυσικά τις οικονομικές τους απολαβές.

Τρίτον ότι μεταξύ των υπαλλήλων που θέλουν να συνδικαλιστούν υπάρχουν συμπράξεις, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και κάθε άλλου είδους ενέργειες που θα στηρίξουν το «καλό» των υπολοίπων εργαζομένων.

Με λίγα λόγια, όλα τα κόμματα με μία πρωτόγνωρη σύμπνοια, βάζουν από το παράθυρο όλο τους το σόι και δεν νοιάζονται πόσα θα παίρνουν αυτοί οι εργαζόμενοι, γιατί τους είναι αδιάφορο.

Με απλά λόγια οι εργαζόμενοι μπαίνουν στην Βουλή, εργάζονται όποτε και  όσο θέλουν και παίρνουν το χρήμα για αντιμισθία, όσο μπορούν παραπάνω και δεν καίγεται κανενός το καρφί και ποιος τα πληρώνει αυτά τα έξοδα, γιατί απλά τα πληρώνει, το κορόιδο ο Ελληνικός Λαός.

Και πάμε στο δια ταύτα. Οι εκλεκτοί εργαζόμενοι της Βουλής μπορεί να κάνουν ότι θέλουν, αρκεί να μην πειράξουν τους εκλεκτούς του κόμματος.

Αυτή είναι μια μικρογραφία του τι συμβαίνει στους δημόσιους οργανισμούς.

Οι διαχειριστές της δημόσιας ζωής των πολιτών, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, αρκεί να μην πειράξουν το κόμμα.

Αφήσαμε για το τέλος το καλό.

Πώς λοιπόν ο κ. Δημοσχάκης και ο κάθε κ. Δημοσχάκης, μπλε, πράσινος, κόκκινος ή μωβ, ο οποίος «βόλεψε» τον γιό του, την στιγμή που οι νέοι επιστήμονες και μη, στον Έβρο, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Θα βγει ο βουλευτής του νομού να  τους υποσχεθεί … καλύτερη μοίρα;

Να τους πει να δουλέψουν έντιμα και ηθικά για να βγάλουν το ψωμάκι τους;

Για να μην παραιτηθεί ο κ. Δημοσχάκης του βουλευτικού του αξιώματος αναδεικνύοντας την τσίπα και το φιλότιμό του, θα πει ότι κάπου βασίζεται.

Ακριβώς αγαπητοί αναγνώστες. Ο κ. Δημοσχάκης και ο κάθε κύριος Δημοσχάκης, βασίζεται στο γεγονός ότι οι ψηφοφόροι ξεχνούν εύκολα και διόλου απίθανο ο κ. Δημοσχάκης ο έντιμος, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, στις επόμενες εκλογές, που οι ψηφοφόροι, χαμένοι μέσα στην δίνει της σκληρής τους πραγματικότητας, θα ξεχάσουν όλο αυτό το παραμύθι και θα τον ξανά ψηφίσουν.

Πότε θα μάθουν οι ψηφοφόροι του κ. Δημοσχάκη και του κάθε κυρίου Δημοσχάκη να ψηφίζουν;

Κομματάκι δύσκολο. Από ιδρύσεως Ελληνικού Κράτους οι ψηφοφόροι ψηφίζουν τους βιαστές της συνείδησης τους και τους δυνάστες τους, γιατί να το αλλάξουν;

Βέβαια και για να μην αδικήσουμε το κόμμα, ορθά έπραξε που διέγραψε τον γιό του κ. Δημοσχάκη διότι σου λέει το κόμμα. Για μισό λεπτό ρε κύριε, εμείς σε βάλαμε στην δουλειά, σε ταΐζουμε, σε ποτίζουμε και εσύ πας να μας χαλάσεις την «σούπα»; Πάρε μία διαγραφή και … συνέχισε να μας δουλεύεις κάνοντας ότι δουλεύεις αφού, τα κορόιδα πληρώνουν.

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ