Ένα πολύ σπουδαίο βαθμό πήρε ο Ορφέας Ξάνθης στη Νέα Μηχανιώνα την Κυριακή και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του χρυσού εισιτηρίου για την Superleague 2.

Η ξανθιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο 12΄ λεπτό, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Θόδωρου Τορομανίδη ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ λίγο αργότερα.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν πολύ τον Ορφέα για την ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με πέναλτι.

Ο Ορφέας πάρα τα προβλήματα με τραυματισμούς δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά τελικά παρέμεινε η ισοπαλία ως το τέλος, αφήνοντας οριστικά τη Μηχανιώνα  στη Γ΄Εθνική και την ξανθιώτικη ομάδα υποψήφια για την άνοδο.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών)

4ος: Τακίδης (Κιλκίς)

Παρατηρητής: Τρύφων (Δράμας)

Ποσειδών Μηχανιώνας (Γιώργος Αμανατίδης): Συλλέκτης, Τραχανάς(25′ λ.τρ. Γιαννούσης), Δεληζάνος, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασσαΐτης, Χατζηβασιλειάδης(88′ Αζούδης), Πασσαλής(88′ Ιωακειμίδης), Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος(92′ Σφέτκος)

Ορφέας Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργούσης, Τζαμπάζ Χακή(67′ λ.τρ. Βουλγαρίδης), Κριεζής, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(88′ Σουκρήογλου), Γκασιμπαγιαζίδης(97′ Ιωαννίδης), Μελισσόπουλος Αλ., Τορομανίδης(88′ λ.τρ. Χίντ Ιμέρ), Πασχαλάκης(46′ λ.τρ. Μελισσόπουλος Ν.)