Ενώ ο Μητσοτάκης συνεχίζει τις διερευνητικές, ο Τούρκος έφτασε στο Σούνιο –

ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 6 Ν.Μ. ΣΤΑ 12 ΧΘΕΣ

 

Δεν είμαστε διπλωμάτες, ούτε έχουμε τις γνώσης και την επιστημοσύνη του Διεθνούς δικαίου, όμως πώς είναι δυνατόν η Ελληνική Κυβέρνηση, έχοντας δείγματα γραφής από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιμένει σε μία συνταγή η οποία ανοίγει διαρκώς την όρεξη του ισλαμοφασίστα προέδρου της Τουρκίας;

Όσο περιμένει η Ελλάδα – αδιανόητα πράγματα για ένα κυρίαρχο κράτος – τους Τούρκους να ορίσουν την ημερομηνία της 62ης ή 63ης συνάντησης για τα Ελληνοτουρκικά, το τουρκικό πλοίο αλωνίζει στο Αιγαίο.

Η δική μας η γνώμη είναι ότι ο νεοφασίστας Ερντογάν δεν θα βάλλει μυαλό και δεν θα σεβαστεί το διεθνές δίκιο που είναι με το μέρος της Ελλάδος και άρα το παιγνίδι της λογικής εκ προοιμίου είναι χαμένο.

Η Γερμανία και οι «δορυφόροι» της θα συνεχίζουν να στηρίζουν τις «δουλειές» και τις «μπίζνες» α λα Τράμπ με τον Ερντογάν, άρα και η Ευρώπη είναι ένα χαμένο παιγνίδι.

Για δε τους Αμερικάνους όσο η Τουρκία δεν τους κάνει, φαινομενικά τουλάχιστον το χατίρι, θα παίξουν στην θεωρεία τουλάχιστον, το χαρτί της Ελλάδος.

Όταν όμως η Τουρκία ξεκαθαρίσει ότι είναι με το μέρος τους, τότε σίγουρα η Αμερική θα υποστηρίξει την Τουρκία και άρα από αυτήν την σκοπιά, το παιγνίδι είναι χαμένο.

Αφού λοιπόν το παιγνίδι γύρω από τον διεθνή παράγοντα είναι χαμένο, τότε ο Κ. Μητσοτάκης τι ακριβώς περιμένει;

Οι Έλληνες, στην Μακραίωνη ιστορία τους, απλά έκαναν το χρέος τους.

Ποιο είναι το χρέος τους που το έχουν ξεχάσει οι κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη;

Απλούστατα, να προστατεύσουν τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

Άρα, τι μένει στον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Να υποστηρίξει τα ιερά και όσια της πατρίδας μας με όποιο κόστος.

Αύξηση λοιπόν από τα 6 μίλια στα 12 είναι η μόνη πατριωτική κίνηση που πρέπει να κάνει ο Μητσοτάκης.

Θα το κάνει ή θα αφήσει την δημόσια ζωή να ασχολείται με τον Κουφοντίνα, τις ανωμαλίες ορισμένων ηθοποιών και σκηνοθετών και φυσικά με τον covid;