Τελικό συμπέρασμα. Ο κορωναϊός «κολλάει», μόνο τους συνεπείς πολίτες;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, την ημέρα της Πρωτομαγιάς, το κράτος λειτούργησε επιλεκτικά, με γνώμονα το κομματικό συμφέρων, αδιαφορώντας στην ουσία για την προστασία της υγείας του συνόλου του λαού και κυρίως των συνεπών πολιτών.

Για μία ακόμη φορά, οι συνεπείς πολίτες αυτού του κράτους, καλούνται να πληρώσουν τα κομματικά παιγνίδια της κυβέρνησης και κυρίως την ατολμία της.

Με λίγα λόγια, έκλεισε τις εκκλησίες. Γιατί;

Γιατί απλούστατα μπορούσε να ελέγξει τους πιστούς.

Άφησε ανεξέλεγκτα κατά την περίοδο του Πάσχα τους «άτακτους» ιμάμηδες και χοτζάδες, να κάνουν ότι ήθελαν στα τζαμιά τους την ώρα που έσερνε παπάδες και μητροπολίτες στον εξευτελισμό και την υποχρέωση καταβολής προστίμου.

Γιατί;

Γιατί απλά είναι οι συνεπείς πολίτες που δεν θέλουν μπερδέματα με τους «εκτελεστές» του ΔΝΤ και του Δ ΡΑΙΧ.

Το ίδιο έκανε και με τις αριστερές συλλογικότητες την Πρωτομαγιά, επιτρέποντας μάλιστα όλους αυτούς μαζί και την ΕΛΜΕ Ξάνθης, η οποία στο πρόγραμμά της έλεγε ξεκάθαρα ότι μπορεί ο Χαρδαλιάς να απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για πάνω από 10 άτομα, αλλά εμείς θα πάμε θα κάνουμε την συγκέντρωση μας και θα καταθέσουμε το στεφάνι μας στην υγεία των «κορόιδων».

Ποιοι λοιπόν είναι τα «κορόιδα» στην προκειμένη φάση;

Φυσικά οι νομοταγείς πολίτες οι οποίοι κοντά δύο μήνες σεβόμενοι το κράτος, υπάκουσαν και έμειναν στα σπίτια τους, κοντεύοντας να μετατρέψουν τα παιδιά τους σε ρομποτάκια και μη λειτουργούντα πνεύματα με το κινητό στο χέρι όλη την ημέρα επί πολλές ημέρες.

Άρα λοιπόν το κράτος σέβεται τους νομοταγείς πολίτες του; Όχι.

Διότι αν το κράτος σεβόταν τους νομοταγείς πολίτες του δεν θα επέτρεπε στο 90% των πολιτών να προσβάλλονται και να νοιώθουν κορόιδα γιατί το κράτος και ποιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση, ήθελε να συνεχίσει να υποθάλπει τους κόκκινους «πελάτες» του 10% οι οποίοι, με την φασαρία και τον «κόκκινο» αγώνα τους, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, δηλαδή τους νοικοκυραίους.

Τι κάνει στην Θράκη; Αφήνει ανεξέλεγκτους τους χοτζάδες, τους ιμάμιδες και τους ψευτομουφτήδες, μακριά χέρια της Άγκυρας μέσω του προξενείου να αλωνίζουν.

Γιατί δεν επιβάλλει την ισονομία;

Αποτέλεσμα; Να μετατρέπονται  οι νοικοκυραίοι πολίτες της Θράκης σε άβουλη μάζα που απλά καταγράφει την αδικία που πράττει το κράτος σε βάρος του (όπου κράτος, όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, ανεξαρτήτου χρώματος και κόμματος).

Γιατί το κράτος συμπεριφέρεται άδικα στους Χριστιανούς και τους εκβιαζόμενους πομάκους;

Γιατί απλούστατα χρειάζεται και τις ψήφους των κατευθυνόμενων από το προξενείο για να μπορεί αυτό να παραμείνει στις χρυσοποίκιλτες πολυθρόνες της εξουσίας.

Τι πρέπει να γίνει;

Όταν θα ψηφίσουν την επόμενη φορά οι Θρακιώτες και οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες,  να ψηφίσουν ανθρώπους που πονάνε τον τόπο και σέβονται τους πολίτες.

Με την μόνη προϋπόθεση βέβαια να αφήσουν τις παραλίες και να απαγορέψουν με την ψήφο τους να αποφασίζει για τον νομό Ξάνθης το Δροσερό, το Πούρναλικ, τα Κιμέρια και οι κατευθυνόμενοι ψήφοι από το προξενείο στον γιακά, που το μόνο που κάνουν, συνήθως μέσα στην άγνοια τους, είναι να υποφέρουν με την επιλογή τους,  αυτοί και τα παιδιά τους από ένα άδικο κράτος που απλά βλέπει τους Ξανθιώτες και Έλληνες ψηφοφόρους σαν αριθμό ψήφων και όχι πολιτών που του δίνουν εντολή για να διοικήσει με βάση το καλό και το δίκαιο των πολιτών.

 

Το περίεργο είναι ότι το κράτος δεν απαγόρεψε τις μετακινήσεις και τον για μία ακόμη φορά, «αριστερό» εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Θαρρείς ότι οι αγωνιστές σε αυτόν τον τόπο, είναι μόνο οι αριστεροί.

Το περίεργο σε όλη την ιστορία είναι, ότι και αυτή τη φορά το κράτος, ήταν ο μεγάλος απών και δεν απαγόρεψε τις πορείες και τις συγκεντρώσεις με όλους τους πιθανούς κινδύνους, που φλόμωσε τους  αυτόν τον καιρό τους νομοταγείς πολίτες ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας.

Ακόμη χειρότερα, δεν επέβαλε σε κανέναν πρόστιμο, σε αντίθεση με απλούς μεροκαματιάρηδες που ξέχασαν να δηλώσουν που θα πάνε.

Εάν αυτό είναι κράτος δικαίου, μάλλον θα πρέπει ή να τους «μετακομίσει» με την ψήφο του ο Ελληνικός Λαός ή απλά να πάρει την βαλίτσα του για να πάει μετανάστης σε άλλη χώρα που σέβεται τους πολίτες έμπρακτα και όχι για να πάρουν επιδοτήσεις τα λαμόγια των ΜΚΟ, συνήθως συνεταίροι των κυβερνόντων.