Τελικά ο δήμος έχει συνέχεια; Τι κάνουν οι Υπηρεσιακοί Παράγοντες του δήμου Ξάνθης;

Οι φωτογραφίες είναι από το διαδίκτυο, από συμπολίτη μας, ο οποίος πονά τον τόπο του και ανησυχεί για τυχόν τραυματισμό συμπολίτη μας αν κατά τύχη περάσει από εκείνο το σημείο και πέσει η λάμπα και του «αλλάξει τα φώτα».

Εύλογο είναι το ερώτημα αν στον δήμο Ξάνθης υπάρχει συνέχεια και συνέπεια, την οποία ευθύνη, για τα θέματα που άπτονται την ασφάλεια των δημοτών έχουν κυρίως οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι διευθυντές των υπηρεσιών οι οποίοι βλέπουν τα στραβά και ανεύθυνα, περιμένουν εντολή του πολιτικού τους προϊσταμένου για να παρέμβουν για κάτι που θεωρείτε αυτονόητο;

Έτσι λειτουργεί ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια;

Έχει αποδειχθεί στο πέρασμα του χρόνου ότι οι αυτοδιοικητικοί που κράτησαν το τιμόνι του δήμου ήταν ανεύθυνοι και ανίκανοι να δώσουν το παραμικρό στους δημότες που κακώς τους ψήφισαν, σε θέματα ασφάλειας, καθαριότητος και εξυπηρέτησης των δημοτών με τις υπηρεσίες του δήμου εκτός από ορισμένες φωτεινές εξαιρέσεις.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες, άνθρωποι της Ξάνθης κι της διπλανής πόρτας,  έχουν την κύρια ευθύνη λειτουργίας του δήμου της Ξάνθης σε ότι αφορά αυτά τα ζητήματα και άρα πρέπει απέναντι στον νόμο και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους να είναι πραγματικά υπόλογοι.

Δεν θα αναφέρουμε περισσότερα και συμπερασματικά θα αναφέρουμε ότι τελικά οι πολιτικοί μετέτρεψαν και τους θεματοφύλακες των πολιτών «σαν τα μούτρα τους» χωρίς, εννοείται ότι  οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών του δήμου και οι υπάλληλοι να είναι άμοιροι ευθυνών.