Κ. Ζαγναφέρης: «Εμείς όπου πάμε, πάμε μαζί»

Μήνυμα με πολλές αναγνώσεις στέλνει ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρης με αφορμή την συνάντηση στελεχών της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση».

Ένα μήνυμα με πολλές κατευθύνσεις και πολύ περιεχόμενο στέλνει μέσα από την δήλωση του στην XanthiTimes.gr ο Κ. Ζαγναφέρης, όπου ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να απολαμβάνει το τσιπουράκι της η ομάδα των στελεχών της παράταξης «Περιφερειακή Αναγέννηση» του αείμνηστου Γ. Παυλίδη στο γνωστό ταβερνάκι «ο Πρόεδρος» απέναντι από τα δικαστήρια.

Η πρώτη ανάγνωση λέει ότι είναι τέσσερις και μπορούν κάλλιστα να ξαναφέρουν το εκλογικό αποτέλεσμα ενωμένοι αν αυτό απαιτηθεί.

Μία δεύτερη ανάγνωση λέει ότι μπορούν αυτούς τους ψήφους να τους πάνε όποιος από τους υποψήφιους περιφερειάρχες δεσμευθεί ότι θα στηρίξει την Ξάνθη.

Τρίτη ανάγνωση είναι ότι πλέον σε μία ενωμένη ομάδα ο κάθε υποψήφιος Περιφερειάρχης, δεν μπορεί να αποκλείσει κανέναν.

Τρίτη ανάγνωση λέει ότι ο Κ. Ζαγναφέρης ξαναμπαίνει στο «μαντρί» μετά την «ακτιβιστηκή» του δήλωση περί «αντάρτη» υποψηφίου Περιφέρειρχη.

Τέταρτη ανάγνωση που θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει είναι ότι μετά το «άδειασμα» του από τους άλλους αντιπεριφερειάρχες, έβαλε νερό στο κρασί του και πλέον μιλάει για «όλοι μαζί» και όχι «εγώ».

Το μόνο που μένει να εξακριβωθεί είναι αν η ομάδα σύσσωμη θα ταχθεί στο πλευρό του Χ. Μέτιο ή στο πλευρό του Δημήτρη Πέτροβιτς.

Εκτιμούμε ότι η ομάδα δεν έβαλε πλώρη για Χριστόφορο  Τοψίδη αν και στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ.

Το θετικό σε όλη την ιστορία είναι ότι ανεξάρτητα από τον υποψήφιο περιφερειάρχη που θα στηρίξουν είναι, ότι όλοι μαζί μπορούν να απαιτήσουν πράγματα για την Ξάνθη.