Οι φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μειώνουν την αναμενόμενη ανάπτυξη στο 1,6% από 2,1%, που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα που … τραβάει την … κατηφόρα αποτελώντας την αρνητική «έκπληξη» στην Ευρώπη όμως ο σανός από τον Πρωθυπουργό και το οικονομικό του επιτελείο πάει σύννεφο.
Η Κυβέρνηση, με τις ιδεολογικές εμμονές της καταδίκασε την οικονομία στην ύφεση την περίοδο 2015 – 2016, αποδεικνύεται εντελώς ανίκανη να την οδηγήσει στην ανάκαμψη.

Τους λόγους,  εκτός από την κυβέρνηση,  τους καταλαβαίνουν όλοι οι πολίτες και κυρίως οι επαγγελματίες στην τσέπη τους και στις υποχρεώσεις που αυτές τραβούν την … ανηφόρα.

 Το καταστροφικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, οι ανελέητοι φόροι που έχει επιβάλει σε όλους τους Έλληνες και η ανικανότητά της να προχωρήσει στις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές θα συνεχίσουν να … σέρνουν στην κατηφόρα την οικονομία.

Αντί η Κυβέρνηση να περηφανεύεται για το υπερπλεόνασμα που στην κυριολεξία άρπαξε από τους Έλληνες, ας καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζει.