Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος είναι αδίστακτο

ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΊΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΝΤΩΤΙΚΆ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Είναι γεγονός ότι αυτό που κάνει η Εθνοκτόνα πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων δεν γίνεται σε καμία χώρα του κόσμου.

Αφού το ίδιο το πολιτικό σύστημα, έφερε στο αμήν τους επαγγελματίες με τις άστοχες πολιτικές εδώ και μία δεκαετία, ήρθε η ώρα, με αφορμή τον covid να τους εξοντώσει, να τους κλείσει και τους εξαφανίσει από προσώπου γης με τα βαριά πρόστιμα που επιβάλλει στους επαγγελματίες που αντιστέκονται στις χουντικών προδιαγραφών αποφάσεις της κυβέρνησης που εκβιάζει τους μαγαζάτορες ζητώντας τους να γίνουν αστυνομικοί, ρουφιάνοι του καθεστώτος και γερμανοδοσίλογοι.

Το αδίστακτο κράτος, έριξε 2000 ευρώ πρόστιμο σε επαγγελματία και του έκλεισε το μαγαζί για μία εβδομάδα γιατί δεν πέταξε έξω τον πελάτη που δεν έκανε το εμβόλιο.

Αλήθεια εκεί στην Αθήνα γνωρίζουν τι σημαίνει φιλόξενος Έλληνας; Γνωρίζουν τι σημαίνει Θρακιώτης που η φιλοξενία κυλάει στις φλέβες του;

Επειδή το πολιτικό σύστημα δεν είναι Ελληνοτραφή και κλωτσάει όποιον δεν τον συμφέρει, νομίζει ότι και οι Έλληνες είναι φτιαγμένοι καθ εικόνα και ομοίωση τους.

Είναι λυπηρό να συμβαίνουν αυτά στους Έλληνες από ανθέλληνες κυβερνήτες που βρήκαν ευκαιρία, με αφορμή την κονόμα από τον κωρονοιό να λιανίσουν, εξαφανίσουν κάθε τι Ελληνικό ακόμη και την φιλοξενία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε κατάστημα, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη στον εσωτερικό χώρο, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη.