Απαγορεύετε το κάπνισμα στην αυλή του νοσοκομείου. Οι ρατσιστές κατά των καπνιστών συνεχίζουν το έργο τους.

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Άλλον έναν ρατσιστικό νόμο βάζει η Ξάνθη σε εφαρμογή, αφού  οι Εθνοπατέρες αυτής της δύσμοιρης χώρας  ψήφισαν αυτόν τον νόμο.

Untitled XASAPIS 5

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η απαγόρευση του ρατσιστικού νόμου κατά των καπνιστών εφαρμόζεται από χθες και στην αυλή του νοσοκομείου.

Οι εθνοπατέρες μας και οι εκτελεστές των νόμων, αφού οι μεν πρώτοι απάλλαξαν την χώρα με τους νόμους που ψηφίζουν από την ανεργία, έδωσαν λύσεις στην παιδεία, την υγεία και μυριάδες άλλα σοβαρά προβλήματα που στέλνουν τους Έλληνες πολίτες στην αυτοκτονία, αποφάσισαν  με νόμο να απαγορεύσουν το κάπνισμα και στην αυλή του νοσοκομείου της Ξάνθης.

Οι δε δεύτεροι και  εκτελεστές του νόμου, απάλλαξαν την Ξάνθη από τους εγκληματίες κακοποιούς, την διακίνηση των ναρκωτικών, τους κλέφτες και τους απατεώνες, είπαν να θέσουν σε εφαρμογή την απαγόρευση καπνίσματος, έτσι άλλωστε όπως προβλέπει ο νόμος, στην αυλή του νοσοκομείου.

Φαντασθείτε κάποιον καπνιστή γονιό που έχει το παιδί του στην εντατική και έχει την «εγκληματική τάση» να είναι καπνιστής, να βγει στην αυλή του νοσοκομείου μέσα στα ντέρτια του και την ώρα που το παιδί του από πιθανό τροχαίο να χαροπαλεύει, να πάει ο εκπρόσωπος του νόμου και να του πει ότι το τσιγάρο στην αυλή του νοσοκομείου απαγορεύετε.

Κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση του καπνιστή πατέρα ή στην θέση αυτού που θα πάει να τον ελέγξει στην αυλή του νοσοκομείου γιατί καπνίζει.

Από αυτό και μόνον, αντιλαμβάνεται κανείς πώς ψηφίζουν οι βουλευτές μας και πώς λειτουργούν οι εκτελεστές αυτών που ψηφίζονται στην Βουλή.

Μετά μιλάτε για μνημόνια. Τα μνημόνια είναι πταίσματα απέναντι στην εκδικητική και ρατσιστική διάθεση αυτών που ψηφίζουν αυτού του είδους τους νόμους.