Υλικά:

• 2 κουταλιές αλεύρι
• 1 κιλό αρνί
• Κρόκους από 3 αυγά
• 1 κουταλιά κορν φλάουρ
• 3 χοντροκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
• Χυμό από 2 λεμόνια
• Άνηθο και μαϊντανό
• 1 ξερό κρεμμύδι
• 1 φλιτζάνι Βιτάμ Culinesse
• 4 χοντροκομμένα μαρούλια
• Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Κόψτε το αρνάκι σε ισομεγέθη κομμάτια, ζεματίστε τα, κρυώστε τα και αφήστε τα να στραγγίξουν.
2. Μαράνετε το ξερό κρεμμύδι σε μια κατσαρόλα με το Βιτάμ Culinesse, προσθέστε το αρνάκι και το αλεύρι, ανακατεύοντας ώστε να μην πάρει χρώμα. Επίσης, προσθέστε το ανάλογο νερό, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, άνηθο και αφήστε τα να βράσουν όλα μαζί για περίπου 15 λεπτά.
3. Ζεματήστε τα μαρούλια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και βάλτε τα σε μια κατσαρόλα -από τη μια πλευρά, γιατί από την άλλη θα βάλουμε το αρνάκι στεγνό.
4. Περάστε από το μπλέντερ τη σάλτσα που έβρασε με το αρνάκι, και βάλτε τη κι αυτή στην κατσαρόλα και αφήστε το αρνάκι φρικασέ να βράσει για 15 λεπτά.
5. Για το αυγολέμονο χτυπάτε σε ένα μπολ, τους κρόκους, το κορν φλάουρ και το χυμό του λεμονιού, προσθέτετε σταδιακά αρκετό ζουμί από το φαγητό και ύστερα ρίξτε όλο το αυγολέμονο στο φαγητό, ανακατεύοντας ελαφρώς.
6. Τέλος, βάλτε την κατσαρόλα με το αρνάκι φρικασέ σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά, προσέχοντας ώστε να μην πάρει βράση.