Ο Παναθηναϊκός από χθες αργά το βράδυ βρίσκεται στη Ζιέλονα Γκόρα όπου απόψε (20:00, Novasports 2) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων της Euroleague αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα θέλοντας να… επιστρέψει στις νίκες.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ταξίδεψαν χωρίς τον Τζειμς Γκιστ στην αποστολή, αλλά με τον Ογκνιεν Κούζμιτς που επιστρέφει μετά το βαρύ διάστρεμμα στο δεξί πόδι, θέλουν να αποδείξουν ότι όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα ήταν μια… κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο.

Ο Διαμαντίδης ετοιμάζεται για ένα ακόμα βράδυ να γράψει το όνομά του στα ιστορικά ρεκόρ της Euroleague. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» χρειάζεται μόλις 9 πόντους για να ξεπεράσει τον άλλοτε συμπαίκτη του και… ακόμα κολλητό του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Συγκεκριμένα, ο Διαμαντίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση της σχετικής λίστας με 2334, ενώ ο Λιθουανός είναι 8ος με 2343. Μόνος πρώτος συνεχίζει να είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είναι ήδη στους 3.696 πόντους.

Από την πλευρά της, η Ζιέλονα Γκόρα δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στη φετινή Euroleague, καθώς έχει γνωρίσει ήττες από τις Ζαλγκίρις, Μπαρτσελόνα και Λοκομοτίβ Κούμπαν στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, όλες τους όμως ήταν οριακές.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού