Βαγγέλης Ακτσαλής, πρόεδρος Δημιουργίας: ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΌΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΆΚΗΣ:

-Συνάντηση Ακτσαλή με τον δήμαρχο Στράτο Κοντό

Αναρτώ το άρθρο  γιατί διάβασα λίγες και καθαρές κουβέντες για την Θράκη. Τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα δεν τον γνωρίζω ούτε και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν και η αναφορά γίνεται γιατί δυστυχώς, αυτές οι φωνές που ακούγονται για την Ξάνθη και την Θράκη λέγονται μόνο προεκλογικά και μετά ή το πολιτικό σύστημα τις πνίγει, ή όταν κάποιοι που λένε αυτά τα λόγια για την Θράκη, όταν αναλαμβάνουν τα ηνία της εξουσίας τα ξεχνούν.

Ελπίζουμε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ να μην ξεχάσει αυτά που λέει για την Ξάνθη και την Θράκη, εκλεγεί δεν εκλεγεί.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Χτες, 19/4/24, είχα τη χαρά να περιοδεύσω ως πρόεδρος της #ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ στην Ξάνθη.

Ευχαριστώ πολύ:

– τον Δήμαρχο Ξάνθης Κο Στράτο Κοντό για την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας

– τους Κους Ντελί Χασάν κ Σερ. Καλούτσα για την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας “Ροδόπη”, όπου παράγονται υψηλής ποιότητας εξαγώγιμα προϊόντα

– τον Κο Σαραντίδη για την αντίστοιχη ξενάγηση στα θερμοκήπια Ξάνθης, τα οποία εκμεταλλεύονται το υπέδαφος για την παραγωγή υδροπονικών οπωροκηπευτικών

-… κ φυσικά όλους τους φίλους κ τα μέλη του κόμματός μας, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Ξάνθη

Τα δικά μου συμπεράσματα:

  • η ευαίσθητη εθνικά περιφέρεια της Θράκης πάσχει, όπως όλη η επικράτεια, από έλλειψη ενός συνεκτικού εθνικού οράματος που θα οδηγήσει στη βιώσιμη, αειφόρο ανάπτυξη, αντί της επίπλαστης, γραφειοκρατικής διαχείρισης που χαρακτηρίζει ΚΑΙ την τωρινή κυβέρνηση
  • άνθρωποι με όραμα, όπως οι ιδιοκτήτες των 2 παραγωγικών μονάδων που επισκεφθήκαμε, μπορούν να επιχειρήσουν, να δημιουργήσουν κ να μεγαλουργήσουν, αρκεί το κράτος να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο (που αν το είχε κάνει αυτές οι φωτεινές περιπτώσεις θα ταν κανόνας, αντί για εξαιρέσεις)
  • κάτω από την ευλογημένη ελληνική γη, υπάρχουν γεωθερμικά πεδία που μένουν ανεκμετάλλευτα, έλλειψη ενός εθνικού σχεδίου εκμετάλλευσης ενός θησαυρού που πάει χαμένος, σε μια περίοδο μάλιστα που η ενέργεια είναι χρυσός!

Τέλος, ειδική μνεία χρήζει στους Thomas Epitropou κ Zoe Bana Epitropou για την άψογη φιλοξενία κ το γεωπονικό κλιμάκιο της Δημιουργίας, αποτελούμενο από τους Μάλαμας Κουφοκώτσιος κ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ που με συνόδευσαν, ενημερώνοντάς με για τα σχετικά ζητήματα!

Τους ευχαριστώ πολύ όλους τους.

Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να χαραμίζει άλλες ευκαιρίες κ τα παιδιά της τα ίδια εξαιτίας της αβελτηρίας μιας πολιτικής ελίτ που μόνη της έγνοια είναι η διαιώνιση της εξουσίας της.

Υπάρχει Ελλάδα και εκτός Κολωνακίου κ η #ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ #Κοινότητα_Πολιτών είναι εδώ για να εκφράσει αυτή την πολιτικά ορφανή, βουβή πλειοψηφία της Ελλάδας της παραγωγής, του μόχθου και της Δημιουργίας, λέγοντας τα #αυτονόητα κ παράγοντας #πολιτική_από_πολίτες.

Αν το τολμήσουμε #μπορούμε_καλύτερα!

#ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ #Άλμα_μπροστά