Ανδρουλάκης: Το
ΠΑΣΟΚ θα είναι
δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές
– Ο λαός θέλει αντιπολίτευση σοβαρή, όχι lifestyle και show

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές, άλλωστε τι έχασε τι βρήκε, αφού καμία διαφορά, πλην των ευρωβουλευτών που θα οικονομήσουν διπλό μεροκάματο στα Βρυξέλες αν εκλεγούν, για τον Ελληνικό Λαό δεν θα έχει.
Άρα, όσο πιο πολύ εκτοπίσει τον έτερο κεντροαριστερό – τάχα μου Κασσελάκη – τόσους πιο πολλούς θα στείλει στις Βρυξέλλες και φυσικά ο μεγάλος χαμένος, ως συνήθως, θα είναι ο Ελληνικός Λαός, αφού ότι θετικό έρχεται – αν έρχεται από τις Βρυξέλλες – τα εδώ λαμόγια της πολιτικής, το διαστρεβλώνουν προς προσωπικό τους όφελος και άρα για τον μέσο Έλληνα πολίτη, που εξ αιτίας του πολιτικού παράγοντα, πνέει τα λοίσθια του, και άρα, είτε το ΠΑΣΟΚ βγει δεύτερο κόμμα είτε το Life style του Κασελάκη, είναι αδιάφορο για την καθημερινότητα του Έλληνα.
Πηγαίνετε κύριοι να βολευτείται στις Βρυξέλλες και αφήστε τον φουκαρά Έλληνα στον πόνο του.
Βέβαια υπάρχει και το μεγάλο μπέρδεμα, ποιος από τους δύο τελικά, είναι στην κεντροαριστερά και ποιος όχι, οπότε όπως καταλαβαίνω θα πέσει χοντρό μαλλιοτράβηγμα για μία θέση στο «δημοκρατικό»τόξο των Βρυξελλών. Καλό είναι να «φαγώνονται» τα κόμματα για να αφήνουν ήσυχους τους πολίτες.