Βολές του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο με … δόσεις λαϊκισμού

Για μία ακόμη φορά η Λαϊκή Συσπείρωση παράταξη στην ΠΑΜΘ που πρόσκειται στο ΚΚΕ, με την τοποθέτηση της για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας αναφορικά με το 1,4 εκατομμύρια ευρώ για την τουριστική προβολή,  καταψήφισε την αναμόρφωση του προυπολογισμού,  πασπαλισμένη με την γνωστή κομουνιστική σκόνη της θεωρίας.

Ποιο συγκεκριμένα στην τοποθέτηση της η Λαϊκή Συσπείρωση ανέφερε. “Η διοίκηση μοιράζει απλόχερα 1,4 εκατομμύρια ευρώ για την τουριστική προβολή προς όφελος των μεγαλοξενοδόχων, για αποσπασματικές δράσεις στον τομέα του πολιτισμού, χωρίς να υπάρχει ένα συνεκτικό και ολιστικό σχέδιο πολιτιστικών παρεμβάσεων με έμφαση στη στήριξη της ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, τη δημιουργία υποδομών. Επίσης προβλέπει  ανεπαρκείς δράσεις για καθαρισμούς ρεμάτων, κόψιμο δέντρων και καθαρισμούς δρόμων, ελάχιστες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο κλπ, έργα δηλαδή που έχει ανάγκη ο λαός”.

Οκ δεν θα ήταν ΚΚΕ αν δεν είχε και μία γερή δόση λαϊκισμού.

Οκ να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να διατεθούν κονδύλια και για τον καθαρισμό ρεμάτων αλλά το θέμα ήταν η τουριστική προβολή της ΠΑΜΘ και αν δεν διαφημίσεις το προϊόν σου, τουρίστες δεν φέρνεις.

Εκτός αν δεν θέλεις τουρίστες.