Α. Κοντός και Χατζηθεοδοσίου στο ΕΒΕ Ξάνθης

Σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου της Ξάνθης ο Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ Α. Κοντός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χτζηθεοδοσίου επισκέυθηκαν το Επιμελητήριο της Ξάνθης και ενημερώθηκαν για το επιχειρείν του νομού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μωραίτη:

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο πρώην υπουργός και γενικός διευθυντής της ΣΕΚΕ  κύριος Αλέξανδρος Κοντός. Ο Πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή, τους ενημέρωσαν για την πορεία, της οικονομίας και την επιχειρηματικότητα στην Περιφερειακή ενότητα ΞΆΝΘΗΣ.

Ο Κύριος Χατζηθεοδοσίου είναι κορυφαίος Επιμελιτηριακός και δίνει διαχρονικά καθημερινές  μάχες σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας και όχι μόνο, υπερασπίζονταςτο θεσμό και τους ανθρώπους που τον τιμούν πολλά χρόνια να Προεδρεύει στο μεγαλύτερο ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ της χώρας μας.

Ο Κύριος ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΊΟΥ δεδομένο ότι …άνοιξε τα επαγγελματικά του “φτερά”…. από την ΞΑΝΘΗ έχει ιδιαίτερη αγάπη για την ακριτική μας περιοχή!!!