ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 

Ελπίζω αυτόν τον τυπάκο που γράφει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δεν έχει πολιτική στέγη, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κάποια στιγμή να τον ανταμείψει για τις «προοδευτικές» του υπηρεσίες, όπου ακόμη και τα Εθνικά θέματα τα αντιμετωπίζει με μία πρωτοφανή ελαφρότητα προσβλέποντας στο τελευταίο πολιτικό συνονθύλευμα, να τον κάνει βουλευτή και μετά Υπουργό.

 

Πολλά τα λεφτά για τον…πολιτισμό της Ξάνθης αγαπητέ Πασχάλη Λύρατζη. Ελπίζουμε μόνο στο μοίρασμα του 1,2εκ ευρώ να «πέσει» και κανένα φράγκο στην τοπική αγορά.

Και μη μυ πεις ότι τα περισσότερα είναι μισθοί. Δεν λέμε για αυτά. Λέμε για τα καθαρά που χαλάει το κέντρο πολιτισμού όταν φέρνει λαμπιόνια από την Δράμα τις Σέρρες και από όπου νάνε.

Από την μια τα πολυκαταστήματα, από την άλλη η παρέμβαση των σκιτζήδων υπουργών που αποφασίζουν πώς και πότε θα λειτουργήσει η τοπική αγορά, από την άλλη η λυσσαλέα φορολογική επιδρομή των απάτριδων, έχουν καταντήσει την προσπάθεια των ντόπιων επαγγελματιών σαν τον ναυαγό που παλεύει στην μέση του πελάγου με 9 μποφόρ κύματα.

Τουλάχιστον οι δήμοι της Ξάνθης ας συνδράμουν στην τοπική αγορά.

Προπάντων να μην ξεχνούν ότι τα αξιώματα φεύγουν, είναι προσωρινά, οι επαγγελματίες της Ξάνθης έμεναν, μένουν και θα μένουν σε πείσμα των καιροσκόπων πολιτικών.

 

Μας τάπε ο δήμαρχος αλλά μάλλον δεν έπεισε τον Δ. Μπένη ο οποίος μιλάει για ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου στον δήμο Ξάνθης.

Μάλλον είναι καιρός να ξανασηκώσουν τα μανίκια δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και στελέχη του δήμου, μπας και μπει καμιά τάξη.

 

Εκείνο όμως με το κολυμβητήριο να μην ξέρει κανένας πότε οι υπηρεσίες θα συνεννοηθούμε μεταξύ τους για να βγει επιτέλους αυτή η ρημαδιασμένη άδεια με…ξεπερνά.

Και έχει και 350.000 έτοιμα ο δήμαρχος για να το βάλλει μπροστά.

Τις υπηρεσίες του δήμου πότε θα βάλλει μπροστά ο δήμαρχος δεν ξέρω.

 

Τώρα βέβαια, ελπίζουμε η Ελληνίδα πατριώτισσα από την Χρυσούπολη να μην περιμένει από τους μειονοτικούς βουλευτές που πληρώνονται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού  να «βάλλουν» κατά του δικτάτορα Ερντογαν. Ειδικά οι προοδευτικοί μειονοτικοί βουλευτές.

Βέβαια εδώ τολμούν να δηλώνουν Τούρκοι και κανένας, ούτε Βουλή, ούτε κόμματα δεν τους στέλνουν στην Τουρκία, για τον Ερτνογάν θα μιλήσουν.

Αφού ο άνθρωπος στηρίζει με ότι μέσα διαθέτει την επανεκλογή τους.

Εδώ μαθαίνουμε ότι κάποια τσανάκια από τα Πομακοχώρια, όποιος τολμήσει στους καφενέδες και πει κακιά κουβέντα για τον βουλευτή, τρέχουν πρόθυμα να τους βάλουν «χέρι». Ακόμα και αυτοκίνητα έκαψαν προκειμένου να τους φοβερίσουν να μην πουν κακιά κουβέντα για την «Δημοκρατία» της Άγκυρας.

 

Σοβαρή η πρόταση της Ομοσπονδίας των φιλόζωων προς την ΚΕΔΕ.

Ορίστε κύριοι δήμαρχοι που κρύβεστε πίσω από έναν «προοδευτικό» νόμο. Ιδού η Ρόδος ιδού και η προσπάθεια να μπει τάξη στα αδέσποτα. Θέλετε; Μπορείτε;

 

Τώρα όσο για το Δασικό Χωριό, αγαπητέ Κυριάκο Παπαδόπουλε, Αντιδήμαρχε της Σταυρούπολης, ιδού λοιπόν, «πεδίον δόξης λαμπρό», όπως έλεγε ένας πρώην «δουλευταράς» δήμαρχος της Ξάνθης.

Εμπρός λοιπόν κύριε Παπαδόπουλε, βάλε και συ την πινελιά σου στο Δασικό Χωριό και να βογγάει η περιοχή από τον κόσμο.

Βάλε ένα λιθαράκι. Μπορείς.