Η βόλτα στον καταρράχτη του Λειβαδίτη κόστισε την ζωή του 70χρονου συζύγου

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ

Τραγικός ήταν ο επίλογος του ζευγαριού που επισκέφθηκε τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, χάλασε το αυτοκίνητο και προσπάθησαν πεζή να φτάσουν κοντά σε οικισμό.

Με ανάρτηση του ο κυνηγετικό σύλλογος Ξάνθης κινητοποίησε τους μηχανισμούς έρευνας και διάσωσης και όταν την επομένη βρέθηκε το ζευγάρι διαπιστώθηκε ότι ο σύζυγος ήταν νεκρός πιθανών από το τραύμα.

Την επόμενη μέρα (σήμερα) οι έρευνες συνεχίσθηκαν αμέσως με το πρώτο φως της ημέρας και περίπου στις 12 το μεσημέρι οι δύο συμπολίτες μας εντοπίσθηκαν σε περιοχή κοντά στο Δασικό Χωριό, με τον μεν 70χρονο άνδρα να έχει χτυπήσει μετά από πτώση του σε χαράδρα και την 60χρονη γυναίκα να παραμένει εκεί προφανώς για να μην τον εγκαταλείψει μόνο του. Ωστόσο, ανασυρόμενος ο άνδρας, δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφερόμενος στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Προς όλους τους φίλους και τα μέλη της κυνηγετικής οικογένειας στην ΠΕ Ξάνθης. Εξαφάνιση συντοπιτών μας.

 

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το ζευγάρι της φωτογραφίας κινούνταν προς το Χωριό Λειβαδίτης. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας που συγγενικό τους πρόσωπο είχε επικοινωνία μαζί τους, αγνοούνται.

 

Παρακαλούμε όλους όσους κινούνται στην περιοχή να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και αν εντοπίσουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία.