Ακόμη μία στοχευμένη δημόσια παρέμβαση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξίζει να την διαβάσετε

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη χώρα στην οποία τα ρεπορτάζ  να ασχολούνται τέτοιες μέρες επι εκοσιτετραώρου βάσεως με την αγορά, τις τιμές και το δήθεν ενδιαφέρον για τον καταναλωτή

Επί σαράντα  χρόνια  και επειδή  το αρνητικό πουλάει, τα συμπεράσματα είναι “στάνταρ “.Κάθε προηγούμενη χρονιά, ήταν καλύτερη  φθηνότερη και ο κόσμος είχε περισσότερα χρήματα. Σήμερα  η πλειοψηφία  ζείτε χωρίς θέρμανση, ηλεκτρικό και στα όρια της φτώχειας. Εύκολα το διαπιστώνετε  βρίσκοντας  ρεπορτάζ  προηγούμενων χρόνων. Κλείνοντας κάνουν  αναδρομή στις δεκαετίες  1970  ,1980  τις οποίες θεωρούν τις καλύτερες.  Μάλλον κατέχονται από καταθλιπτικά σύνδρομα.

Εν τω μεταξύ  μετά  τίς 11.00 το πρωί για να βρεις θέση σε καφετέρια,  μπαίνεις σε λίστα αναμονής όπως στα αεροδρόμια. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ .

Οι επικεφαλής των επαγγελματικών  σωματείων, καθώς  ( δυστυχώς) και οι πολίτες,  απαντούν  σύμφωνα με την πολιτική τους  τοποθέτηση  σε αντίστοιχες ερωτήσεις.

Αν είσαι κυβερνητικός  όλα τα βλέπεις ρόδινα. Αφθονία  ,ευημερία, και καλές τιμές  κυριαρχούν στις διαπιστώσεις. Καλά,  δεν  βλέπετε τα χαρούμενα πρόσωπα των πολιτών. Λάμπουν από χαρά και αισιοδοξία,  υποστήριζε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τα Χριστούγεννα του 2015.

Στην περίπτωση  που ανήκεις στον χώρο της αντιπολίτευσης  όλα είναι μαύρα – κατάμαυρα. Ποτέ δεν ήταν χειρότερα. Χρήματα δεν υπάρχουν  ούτε για δείγμα  ενώ οι καταναλωτές  κάνουν βόλτες στην αγορά με μηδενικό ενδιαφέρον.

Πάντα  αυτή η χώρα έπασχε από έλλειψη  κρίσεως και σοβαρότητας  των πολιτών.