Στην Χρυσούπολη ο εξαφανισμένος

Βρέθηκε ο 28χρονος εξαφανισμένος και είναι καλά στην υγεία του μαζί με τους δικούς του ανθρώπους στην Χρυσούπολη. Τέλος καλό, όλα καλά

Κ. Χαραλαμπίδης: Με το σταγονόμετρο το πετρέλαιο θέρμανσης στην Ξάνθη.
Μένει το «χαμαλίκι»

Αυτό μας λέει ο Κ. Χαραλαμπίδης υπεύθυνος της γνωστής εταιρείας πετρελαιοειδών και το νούμερο 1 πρατήριο καυσίμων και σταθμό οχημάτων στην Ξάνθη. Αναφέρει συγκεκριμένα: «μένει το…χαμαλίκι και το να τραβήξεις τα λάστιχα. Και αν τα λίτρα είναι για κεντρική θέρμανση είναι καλά. Αν σου ζητήσουν 100-150 λίτρα στον έκτο όροφο, εκεί τι να πεις; Χρειάζεσαι μισή ώρα για να βάλεις 150 λίτρα. Κίνηση έχει, αλλά δεν έχει λίτρα».
Για να συμπληρώσει λέγοντας ότι έστω και αυτά τα 100 – 150 λίτρα ο Ξανθιώτης συνταξιούχος, Ο μεροκαματιάρης τα έχει ανάγκη.
Μαθήματα ευπρέπειας, επαγγελματισμού και ήθους από την εταιρεία AVIN Χαραλαμπίδη, αφού από κάποιο σημείο και μετά, με αυτά τα λίγα λίτρα, το όποιο ελάχιστο κέρδος μετακυλίεται στα έξοδα όπως ημερομίσθιο, φθορά ελαστικών και καύσιμα του φορτηγού.
Τέλος ο Κ. Χαραλαμπίδης, εύχεται στους φίλους, πελάτες και τις οικογένειες τους Χρόνια Πολλά και ο καινούριος χρόνος ας γεμίσει με ελπίδα τους Ξανθιώτες και τους επαγγελματίες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Παραδόθηκε ο  οδηγός που χτύπησε τον ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε χθες στην Δημοκρίτου

Ο  οδηγός που χτύπησε έναν ποδηλάτη χθες το απόγευμα στην οδό Δημοκρίτου μπροστά από το δεύτερο ΕΠΑΛ και τον εγκατέλειψε, ήταν γνωστός από την αρχή στις αστυνομικές αρχές καθόσον οι αυτόπτεις μάρτυρες κράτησαν το αριθμό του αυτοκινήτου του και ενημέρωσαν την αστυνομία.
Ωστόσο μετά από λίγη ώρα ο ίδιος επανήλθε συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ενώ στην αλκοόμέτρηση που του έγινε τα ποσοστά της αλκόλης ήταν αρκετά υψηλά.
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για την απολογία του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Πρόκειται για έναν 43χρονο ξανθιώτη ενώ ο 70χρονος ποδηλάτης βρίσκεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Δέσποινα Χατζηφωτιάδου: Η ζωή είναι στιγμές

Η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δέσποινα Χατζηφωτιάδου που πρωτοστατεί στους αγώνες για την μη κατάργηση του πρωτοδικείου της Ξάνθης και φυσικά στον παράλογο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την οριζόντια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, αναφέρει στην σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο μετά την βράβευση της για την κοινωνική προσφορά από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη:
«Η ζωή συνοψίζεται σε μερικές στιγμές κλειδιά, που είναι για τον καθένα οι πιο σημαντικές.
Με ιδιαίτερη, χαρά, τιμή και συγκίνηση αποδέχτηκα την βράβευση μου από τον Αντιπεριφερειαρχη Ξάνθης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης,
Και δίπλα μου οι αγαπημένοι μου συνάδελφοι και φίλοι που με στηρίζουν και τους αφιερώνω το βραβείο αυτό.
Καλές γιορτές και ευτυχισμένες στιγμές»